04-04-18

De enigmatische glimlach van de Chinese President: Xi Jinping

Net zoals Mona Lisa lijkt het erop dat achter zijn immer aanwezige glimlach, er zich een geheimpje verschuilt.

Om super eerlijk te zijn, ik houd van zijn glimlach. Het doet hem met kop en schouders boven Trump uitsteken. Trumpje verdwijnt in het NIETS naast Xi. Als hij denkt dat hij iets weet, dan is Xi daar al heen en terug van geweest.

Mensen die ALTIJD glimlachen zijn belangrijk. Zelfs wanneer het persoonlijk noodlot hen achtervolgt, dan nog zijn ze ongenaakbaar en ontwapenend. Ik weet dat het zich, af en toe, betreft om een ongewilde uitdruk en te zien heeft met een vertrokken aangezicht, maar dan nog maken ze indruk. Men voelt zich op hetzelfde ogenblik aangetrokken en ook heimelijk ongerust. Vertrouwd en geprikkeld nieuwsgierig.

Wat heeft deze man te verbergen? Waarom zoveel zelfvertrouwen? Ongenaakbaarheid? Waarom gaan eendere mannen zover in het leven? Zijn ze dan werkelijk nooit eens triestig? Teneer geslagen? Waarom trekken ze mij aan? Zou ik mijn geld wel aan hen toevertrouwen?

Natuurlijk, zeker en vast. Hij heeft er geen enkel belang in te verdwijnen met niets. En met veel, nog minder. Hij heeft er wel belang in dat je je rustig voelt. Opgewekt en rustig positief.

Je krijgt geen vat op iemand die voortdurend glimlacht. Ik zeg wel glimlacht en niet LACHT. Want teveel lachen leidt naar onnozelheid. Diene Kim van Noord Korea mag wel snugger zijn, maar zijn lach verstoort. Net alsof hij niet meer beschikt over al zijn vijf vijzen. Maar Trump overtreffen in LOMPHEID doet hij niet. Ten hoogste evenaart hij.

Er bestaat geen de minste twijfel over dat China, op den duur, de grootste wereldmacht zal worden. Met de glimlach van Xi erbij, als gratis toemaatje. Lachend van de Amerikaanse boel zoals geen andere, waarbij zelfs Poetin, Trump in zijn handen houdt. Het gaat zonder spreken dat dat gedoe met het Gouden Stortbad van Trump, gefilmd is geweest en dat Poetin dat op het juiste ogenblik aan de mensheid openbaar zal maken.

Wie nog leeft, zal het zien.

Een opgedraaide worst zoals Trump zal er letterlijk bij verzwolgen worden.

Iedere keer ik diene "big mouth" zie herinner ik mij Harry Andree, een Duitser die kort na de oorlog gevangen genomen is geweest en gediend als persoonlijke lijfwacht voor Generaal Eisenhouwer. Een enorme bruut met varkensoogjes die net als Trump denkt en handelt. Hij heeft mij eens meegenomen naar dat enorm natuurpark in Florida, waar er krokodillen en andere reptielen bij de duizenden leven. Toen ik even omkeek naar een zwart opdienstertje, terwijl we een pintje aan het drinken waren, verwittigde hij me, me niet te vermengen met zwarten. Een duidelijke racist en fascist, opgeklommen tot Directeur International Sales van de multinationale firma Rockwell International. voor wie we, in Brazilië, offset drukmachines verkochten.

Hij is eens vlakaf ontmaskerd geweest gedurende een rondetafel vergadering in Rio door Adolpho Bloch, uitgever en eigenaar van diverse tijdschriften, die hem, eigenaardig genoeg, bijna onmiddellijk heeft aangesproken in het Duits en binnen luttele minuten de tafel heeft verlaten om nooit nemeer terug te keren.

Ik vermoed dat ze van elkaar hebben ontdekt dat ze in tegenstrijdige kampen stonden en de koper, de verkoper naar de hel heeft verwenst.

Harry Andree, één van de vele Trump's van de VSA.

Dat Lucifer hem intussen onder zijn hoede heeft genomen!

Zoals ze het zeggen in Brazilië: "um tremendo Filho Da Puta".

Com todo o respeito.

07:00 Gepost door RD | Commentaren (0) |  Print

De commentaren zijn gesloten.