01-05-17

Jagers

Jawel, "jagers" bestaan nog altijd! 

Niet meer om aan hun onderhoud te kunnen voorzien, van henzelf, hun kroost of van hun stam, maar nu gewoonweg voor het vleselijk plezier. Louter en uitsluitend voor het genot dat hen dat verschaft, verkleedt in hun wijde spannende broeken. Net zoals bij de Pasters, die ook wijde rokken en nauwe slipjes gebruikten om daaronder niets te verraden dat op blazen kon gelijken. Beide rassen baten genoegens uit, die grenzen, zo niet werkelijk toebehoren, aan expliciet seksueel verkeer, op marcante en perverte manieren!

Ze beweren het zelf, zonder schaamte: hoe zeldzamer en groter het gevelde dier, hoe groter hun erectie.

Ik heb ooit eens gelezen dat hetzelfde gebeurt met mensen die achter ruwe petroleum zoeken, in uiterst barre omstandigheden: wanneer deze ontdekt wordt weet men meteen niet meer wie er het meeste spuit, de ontdekker zelf, of de verse put.

Jawel, het (de jagers, bedoel ik) zijn allemaal steenrijke smeerlappen, die geen genot meer verkrijgen van gewone seksuele omgang, maar er genoegen in vinden hun stijve piemel in het lokkend gat te wringen van het vermoorde beest, terwijl het nog reutelt. En dat zijn dan vooral olifanten, leeuwen, giraffen, tijgers en neushoorns. Zonder herten, beren en everzwijnen te vergeten.

Hun geestdrift en perversiteit is meestal al van jongsaf aan begonnen, wanneer ze hun hard voorwerp in het nauwe achterwerk wrongen van hanen, kiekens en ook van kleine honden (katten krabben teveel) en alzo machtige extases verkregen, wat dan zonder fout leidde tot lustmoord, de nek omwringend van de kleinere dieren of zowel de keel oversnijdend van de grotere. Zichzelf met bloed besmeren is hun uiteindelijk doel. Bloed stinkt en dat wakkert hun laagste gemene instincten aan.

Eens ben ik op stap geweest met een Duitser die allang in de USA woonde en waarvan verdacht werd dat hij aan de SS had toebehoord, gedurende de laatste wereldoorlog. Hij had zich langzaam opgewerkt in een multinationale firma, waar hij als directeur voor buitenlandse zaken benoemd was geweest. Harry Andree was zijn naam en ik weet niet of hij nog altijd leeft. Indien wel: de hel is weinig voor hem.

Hij had mij uitgenodigd om in een kroeg van Copacabana in Rio, van een afscheidsborrel te genieten, na een rijke zaak voltooid te hebben. Van 't één, kwam 't ander, tot hij begon te vertellen over zijn jachtpraktijken, vooral in Canada. Met gloeiende en bloed doorlopen ogen vertelde hij hoe hij eens, van ver, op een wilde bruine beer had geschoten en hoe hij, ter plaatse aangekomen, vast had gesteld dat de beer nog leefde. Hij beschreef me, duidelijk opgewonden, een tafereel waarbij hij neer had geknield en in de om genade smekende ogen van de beer had gekeken, terwijl hij langzaam zijn hals had over gesneden. Ik werd er misselijk van en heb mezelf terstond opgepakt en vaarwel gemompeld. Diene vuile smeerlap. Hij had mij toen willen doen verstaan dat hij bekwaam was hetzelfde te doen met een mens, onder bedwang.

Het vlees zelf van deze dieren wordt zelden verbruikt, maar het vel wel: om er hun woonkamer mee op te sieren en te kunnen stoefen over hun dapperheid en moed, na in de verre jungles en uitgedroogde steppes, op de schouders van hun knechten te zijn aangebracht. Ze zijn helemaal niet zodanig laf kleinere dieren mee te nemen om als lokaas te dienen, zodanig dat de uitgehongerde beesten rapper opdagen om gezellig vermoord te kunnen worden.

Of ze wel degelijk ook eens gevaar lopen?

Zijde gij ZOT misschien?

Op GEEN ENKEL ogenblik, tenware muggebeten die ook wel eens als gevaarlijk, door hen, de moedige jagers, bestempeld worden.

ALLE JAGERS zijn uiterst RECHTS.

Soms denk ik dat jagers, zonder uitzondering, opgehangen zouden moeten worden in lage bomen, waar ze daarna lustig op gevreten zouden kunnen worden door slangen en roofvogels, tot ze voor hun laatste oordeel gerechtvaardigd worden door de voorzitter van de raad van de oppermachtige.

Ik ben tegen de doodstraf, maar in hun geval zorg ik wel voor een uitzondering.

En dan wetend dat onze ex-koning ook op olifanten JAAGT! Wat een dappere rakker!

Miljardedju, diene smerige FILHO DA PUTA!!

09:30 Gepost door Rudoris | Commentaren (0) |  Print

De commentaren zijn gesloten.