15-04-17

De Plotse Overstap van Middeljarige MAN naar Oude PEE

Eens men nog jonger is dan zestig, gaat het nog. Eens de zestig overschreden is het meteen berg-af, met de wind vanachter en met een gebroken rem, zonder controle. Houdt je vast, want het zal lastig worden. Beheers de schrik voor wenkende ongelukken.

Praktisch van de nacht op de dag, wordt men niet meer competitief, scheef nagekeken en praktisch af geschreven, op alle gebied. Men wordt "de facto", een oude pee en is medelijden waard. Zo niet, afkeer. De vechtlust, in het algemeen, is er vanaf, maar niet om ruzie te maken met je nabij zijnde familieleden. Men is allesbehalve, aantrekkelijk. De mensen vluchten van lichamelijk contact. Men begint te stinken, op voorbereiding van de ontbinding. Kijk je dan toch nog eens naar vers vlees, je wordt uitgescholden als viezerik.

Nog wat later, dan wordt je zelfs niet meer overwogen om te WERKEN. Je bent ONNUTTIG. Geld lenen, wordt praktisch onmogelijk, tenzij je kunt bewijzen dat je het absoluut niet nodig hebt, oftewel het in drievoud, zonder te pinken, terug kunt betalen. Een stijve krijgen is nog wel mogelijk, maar alleen in je strafste dromen. Erop los vogelen, bestaat niet meer.

Integendeel, hier doet het pijn, daar voel je het ongemak. Op plaatsen waar je nog nooit, eerder, iets gevoeld had. Je ruikt veel minder (wat volgens de wetenschap een duidelijk teken is dat vooraleer we tien jaar verder zijn, je al jaren lang in het graf zult liggen), je ontwaart niets nemeer, vooral nummers, het eten wordt een kwestie van honger en niet van smaak en je haar kammen is niet meer de belangrijkste zaak van de wereld. Laat het maar wapperen in de wind.

Scheten laten vliegen, overal, maar vooral in de straat, of in de natuur, wordt één van de grootste genoegens, te vergelijken met zoetigheid (of zuurheid?) in de muil, of nog erger, te mogen en kunnen pissen, wanneer de blaas vol is. En dat wordt erger naargelang de ouderdom vooruit kegelt. Vroeger kon je de pis ophouden tot er een liter opeen stapelde, nu opeens pis je halve glazen, om het uur. Hetzelfde ondergoed blijven gebruiken, dag-in, nacht-uit, wordt vanzelfsprekend, je merkt het verschil niet eens meer op.

En dan gebeurt het meest verschrikkelijke: iemand, een onbekende, daagt je uit om uw leeftijd te raden en alhoewel het eerder spottend dan eerlijk is, schat hij je twintig jaar ouder, in één blik, dan je werkelijk geleefd hebt. Een bom!! (Let op, hier zal een spion van de States komen naar loeren).

Van de andere kant, het bewustzijn en de waakzaamheid beginnen op te klaren. Wat zijn wij, met onze onnozele vliegtuigjes, aan het doen boven andere, verre, landen? In de naam van (onze) GOD, bommetjes aan het werpen op vreemde volkeren? Wij zijn dus HELDEN, zo gezegd?

Maar neen, we zijn ook niet van ijzer en van staal. Als de slachtoffers terug mogen of kunnen werpen met stenen, dan beginnen we al in onze broek te pissen van de miserie en kondigen we verschrikt aan dat, als het echt gevaarlijk wordt voor onze laffe piloten, we het liever afstappen. Welke politieke leiders hebben we eigenlijk wel??

Verdomde SMEERLAPPEN is eigenlijk te zoetjes en te braafjes uitgedrukt. We zijn part van een vijand die op onszelf schiet. We spelen mee omdat we in het spel gezet werden. Door een valse en altijd dezelfde pis-regering. De wereld van het geld en de macht. En wij betekenen niets anders dan een nummer die in de statistieken gebruikt wordt om te zeggen dat er van onze kant, geen gevaar meer bestaat.

Een nul aan de linkse kant.

Onnodig, onnuttig en, integendeel, in de weg ploeterend.

Draai u vlug om en verdwijn in de nevel.

Niemand zal het opmerken.

Ik haat RECHTS.

17:49 Gepost door Rudoris | Commentaren (0) |  Print

De commentaren zijn gesloten.