14-04-17

Autoerotic Asphyxiation

Naar het schijnt, maar wat wel al degelijk bewezen is, bedienen oudere mannen zich soms van een gruwelijke manier om terug aan een lang verwachte erectie, met uitstorting, te geraken.

Jawel, het zijn nooit doodgewone mannen maar eerder "verfijnde" wezens, zoals filmsterren en leden van bekende muziekbanden die tot het besluit komen deze methode te gebruiken om zich terug aan hun vrolijke jeugd te kunnen vastklampen.

Mensen van het gerecht weten allang dat ter dood veroordeelden, gedurende het proces van ophanging, een lastig pakske stront in hun spannende plastieken onderbroek achter laten, wanneer voltooid. Daarom worden ze uitgehongerd enkele dagen vooraleer ze terecht gesteld worden, maar toch nog hun laatste maaltijd mogen uitkiezen enkele weinige uurtjes daarvoor. Dit tafereel, a propos, lokt veel toeschouwers aan die eveneens een stijve wensen te krijgen, gratis en voor niets, zoals Busha die geen enkele executie miste, zodanig dat hij er zelfs zijn handlanger Bleir speciaal voor uitnodigde, elke keer hij toevallig in Texas aanwezig was. Daar komt dus de gebruikelijke term "MUTUAL MASTURBATION" van..

Enfin, den één zijn dood is den ander zijn erectie.

Maar het is niet alleen een pakje stront dat eruit zakt. Ook een ambetante erectie is aanwezig bij de veroordeelde. Het betreft zich om de laatste poging vanwege de natuur, om zo zijn ras voort te blijven zetten. Zoiets wordt niet overdadig besproken in de media, net zoals de vrouwen ook boodschap nummer twee doen wanneer ze onverwacht bevallen. Dat legt meteen uit waarom er zoveel mensen geboren worden met sproeten.

In alle geval, met deze eigenaardige vaststelling, krijgen sommige van onze artiesten het in hun hoofd om zich te bedienen van deze truc om zich nog eens van een verschrikkelijk intense ontlasting te voorzien, zonder tot het punt te geraken dat de dood erop volgt.

Dat betekent dat ze zich moeten voorzien van een touw dat op het laatste moment breekt, of zowel, een eventueel gezelschap dat pertinent op wacht blijft staan om het touw door te knippen, vlak nadat de ejaculatie heeft plaats genomen.

Het schijnt, weeral, dat dat allemaal niet in koud bloed gebeurt, maar eerder in omstandigheden van drug verbruik, zodanig dat men niet echt mag rekenen op de aanwezigheid van gezond verstand en volledig bewustzijn.

Het gevolg is dat sommige van deze verfijnde mensen het geval niet overleven en aanzien worden als zelf-moordenaars, wat dan niet altijd de waarheid is..

Het komt er nooit van explicite uitleg te verkrijgen van de politie en de rechterlijke overheden, wanneer deze daden gebeuren in hun arrondissement en die dus liever doen alsof hun neuzen aan het bloeden zijn. Ook al en vooral om de productie van touwen, zoals die van mijn oom Maurice Tanghe, als beroepsmens, niet te bevoordelen, reden waarom hij arm is gestorven.

Wel wel wel, herinner je je nog Kung Fu?

Hij (David_Carradine), had maar niet zoveel op zichzelf moeten vertrouwd hebben!

"The worst part about autoerotic asphyxiation is you can't tell if you are coming, or going"

Afbeeldingsresultaat voor auto-erotic asphyxiation

Erotic asphyxiation or breath control play is the intentional restriction of oxygen to the brain for the purposes of sexual arousal.

This sexual practice is variously called asphyxiophilia, autoerotic asphyxia, hypoxyphilia. The term autoerotic asphyxiation is used when the act is done by a person to themselves. Colloquially, a person engaging in the activity is sometimes called a gasper.

20:29 Gepost door Rudoris | Commentaren (0) |  Print

De commentaren zijn gesloten.