29-03-17

Ons beroep, ons leven - Van Sara

Dag allemaal!

Hier ben ik nogmaals! En ik weet dat jullie, popelend, op nieuws van mij aan het wachten zijn!

Ons beroep, betaalde seks, heeft inderdaad al veel betere tijden gekend, maar het zal heus nooit uitsterven. Dat kan ik je verzekeren.

Iedereen weet dat de huidige jongelui ons geleidelijk aan het vervangen zijn, meestal alleen maar omwille van de "kick" ervan en ook omdat ze graag mee willen zijn met hun tijd. Mannen bevredigen is niet meer iets van een andere planeet. En ze doen dus hun best en voorkomen dat hun vrijers en zelfs vriendjes onnodig geld verspelen bij ons, de hoertjes. Ook al en vooral omdat ze er vandaag evenveel, zo niet méér, van profiteren. Het genot voor het genot. Gevend en krijgend.

Ik geloof daar ook in, maar niet als definitieve vervanging of oplossing voor de prostitutie.

Wat met de onaantrekkelijke mannen? Wat met de oudere? Wat met de gebrekkige? Wat, wanneer hij wil en zij, voor de ene of de andere reden, juist op dat ogenblik, niet kan of niet wil?

En vooral, wat met diegenen die geen enkele verbintenis willen aangaan? Op ethisch en op moreel gebied, nog minder. Die een stevige vriendschap niet willen vervangen door een twijfelachtig geval? Die WILLEN betalen om er, vervolgens, rap vanaf te kunnen zijn?

Wat met diegenen die gedurende betalende seks hun brute instincten eens willen en mogen botvieren? Die de rollen wensen om te keren; hun gewoon ondergoed vervangen door krappe slipjes en grote bh's? Die sadistische of masochistische neigingen hebben? Of die gewoon maar eens willen spuiten, zonder meer?

Wat met die vrouwen die al dertig jaar lang getrouwd zijn en beginnen te gapen als hun man hen in de ribben port? Die allang niet meer weten dat dagenlang ongewassen kutten, de halve erectie van hun man helemaal verwoest? Die er verveeld aan snakken terwijl ze lui "Libelle" aan het doorbladeren zijn? Die zich niet meer opmaken om er pikant uit te zien, tenzij met bloedrode lippen en overdreven veel rouge op hun slappe wangen? Wat met al de rest dat allang slap en pezig is? Die zichzelf allang uitgeblazen en uitgezogen voelen? Die eerst het licht moeten uitdoen en niet vergeten te ademen door hun neusgaten, willen ze de smaak van de ajuinen die ze gisteren nog hebben op gekauwd, enigszins trachten te verduiken en wat onmogelijk is?

Vesta je mij beter nu, Kees?

Heb je nog lust om van je dromen te blijven leven, of wil je harde borsten, billen en dijen in je handen voelen? Zacht gemurmer en lieve woordjes in je oren horen fluisteren om je op stang te jagen en de drang en de geilheid los te laten breken en te zuchten en te hijgen van het genot?

Een deftig hoertje zal daar, voor een minnelijk prijsje, goed voor zorgen. Zodanig dat je je weer als een jongen van twintig zult voelen en maar zult stoppen na de eerste climax en de tweede mislukte poging. Want meer dan dat is overdreven, voor iemand met hoge bloeddruk.

Daarom zeg ik, sjongens toch, wij staan altijd gereed voor jullie en voldoen aan al je wensen, zonder blikken noch blozen. Nooit zullen we het opgeven, totdat de opstandeling zich gewonnen geeft.

En daar zijn wij MEESTERS in.

Tot strakskes hé, mijn lievelingen!!

Sara

10:18 Gepost door Rudoris | Commentaren (0) |  Print

De commentaren zijn gesloten.