22-03-17

Amerikaanse Veiligheidsdiensten

Ongelooflijk maar waar.

Iedere keer ik "verdachte" woorden gebruik in mijn teksten vallen de Amerikaanse veiligheidsdiensten meteen op mijn dak. Stel je voor, een verdachte Vlaming! Ik ben er zeker van dat ik nogal stof doe opwaaien.

Een paar dagen geleden nog gebruikte ik het woord "martelaar". Ogenblikkelijk kreeg ik het bezoek van agenten die wilden weten waarom en in welk verband ik martelaar was, ben, of plan te zijn. Ze slaan gewoonweg op hol wanneer iemand, gelijk wie, in de gehele wereld en in elke taal, dat woord durft schrijven.

Intussen weet iedereen allang dat de amerikanen daarvoor verscheidene centrums hebben opgericht, waar DUIZENDEN mensen in honderden rijen, alle verdachte woorden nagaan die in de sociale media, voor 't een of 't ander doel, vermeld worden. Dat sluit ook alle blogs in, elkeen van de miljoenen e-mails die dagelijks verzonden worden en alle FB-verslaafden.

De meeste agenten blijven dan natuurlijk wat plakken en maken er gebruik van het nuttige aan het aangename te koppelen. Artikels van Sara en "haar eerste seksuele ervaringen", worden meermalen gelezen en herlezen, want onder het tafelblad is er altijd iemand in opstand aan het komen en terwijl hun collega's aandachtig aan het uitpluizen zijn wie er zonden aan het plegen is, maken zij er gebruik van om de opstandeling aan een verschrikkelijke geseling te onderwerpen, zodanig dat ze zelfs op hun onderlip moeten bijten om het genot te verdoezelen.

Ik stel me voor welke storm ik zou veroorzaken moest ik andere gelijkaardige woorden gebruiken in een enkele post, zoals bijvoorbeeld: aanslag, bom, riem, zelfmoord, slachtoffer, Allah, Allah is Groot, terrorist, Moslim, voetzoeker, uur, station, luchthaven, vliegtuig, mes, enz...

Een waarlijk feest voor de onderzoekers, die waarschijnlijk alle dagen duizenden nieuwe woordjes toevoegen aan hun verdachte lijst.

Enfin, het is natuurlijk onbegonnen werk, maar het betaald uitstekend en aangezien het gevaarlijk is heeft men recht op vervroegd pensioen.

Van de andere kant, er zijn nog nooit zoveel spionnen opgepakt geweest, van eigen of van vreemde maak en op den duur is het perfect mogelijk dat uw buurman, alle dagen rustig, op een krukje, door het gordijn naar u aan het gluren is om na te gaan wat ge precies aan het doen zijt. Gelijk welk uur van de dag en de nacht. Hij krijgt er waarschijnlijk zelfs last van aan zijn nol. 

Ja, de wereld is op zijn kop aan het staan.

Dat dat nog vele keren verergerd is geworden met de pas verkozen roekeloze president Donald Duck Trump, is onvermijdelijk.

Met deze naam hierin, mag ik nu wel een TSUNAMI verwachten vanuit de USA, met recht eventueel op het bezoek van de plaatselijke veldwachter die zich onlangs ook een PC heeft aangeschaft en zich bij de voyeurs heeft geschaard.

02:18 Gepost door Rudoris | Commentaren (0) |  Print

De commentaren zijn gesloten.