15-03-17

En de Ezel, hij Baarde Raspaarden!

Toen mijn bloedeigen zoon erin geslaagd was als tweede algemeen gerangschikte kandidaat ingenieur van de Universidade Federal van Rio De Janeiro zijn hogere studies aan te vatten en daarin suksesvol, met grote onderscheiding, gevormd is, waren heel wat wenkbrouwen in de naaste omgeving onwillekeurig omhoog geschoten, verbaasd en verrast dat ze er van waren dat van dat onnozel sperma nog iets te maken was geweest.

Toen mijn oudste dochter erin geslaagd was, twee keren op een rij, een bronzen medaille te behalen in nationale judo kampioenschappen van Brazilië (met een bevolking van meer dan twee honderd miljoen mensen), werden er eveneens heel wat wenkbrouwen onwillekeurig omhoog getild. Hoe was dat mogelijk geweest, zonder te zeuren?

Wanneer ik nu, na een QI test, te weten kom dat mijn jongste dochter als hoogbegaafd is bestempeld (131) ...

.... dan begrijp ik ineens dat dat allemaal geluk is geweest en absoluut niets te maken heeft met bloed, DNA en nog minder met uitzonderlijk rijke zaadcellen.

Als ik er dan nog eens aan toevoeg dat de juffrouw van haar school mij heeft toevertouwd dat mijn jongste dochter niet alleen de jongste maar ook de grootste van haar klas is en dat ze bovendien de knapste en lichamelijk meest perfect gebouwde leerling is, dan zullen diegenen die indertijd al hun wenkbrouwen hadden opgetild, nu ineens ook danig beginnen te schaterlachen...

Wat is me dat voor een flauwe grap!?

03:26 Gepost door Rudoris | Commentaren (0) |  Print

De commentaren zijn gesloten.