31-01-17

Genadeloos - Deel 2

Hij was toen nog aan het studeren in Oostende en zij, in Gent. Maar op deze speciale feestdag echter waren ze allebei thuis gebleven, in hun respectievelijke en aan elkaar grenzende gemeenten en hadden ze besloten in te gaan op de uitnodiging van zijn moeder om de dag door te brengen in de Zoo van Antwerpen.

Hun seksuele omgang, op dat ogenblik, was al redelijk goed ontwikkeld en vooral zij, had hem ertoe aangewakkerd verder te gaan dan wat de "rode streep" bepaalde in de katholieke godsdienstles. Geregeld verbleef hij een nacht in Gent op haar kot, waar ze, in haar bed, allebei bloot, elkaar streelden en omhelsden, hij met zijn vingers wandelend over en rond haar schaammond en zij verwoed aan zijn piemel snakkend. Ze hadden hun geslachtsdelen echter nog niet echt verenigd en bleven maar met elkaar spelen tot ze beiden krampachtig hun orgasme beleefden. Uitstekend om zich aan elkaar te wennen en de geheimen van hun lichamen aan elkaar te onthullen. Zij had hem geleerd hoe hij aan haar tepels moest zuigen zonder haar pijn te doen en ze genoot van zijn kalm gedoe, de ene na de andere vertroetelend, kussend en zuigend, zodat haar schede onveranderlijk vochtig werd en zij bijna smekend ook daar zijn aandacht naar trok. Dan zochten zijn vingers doelbewust haar knopje op en beroerde hij de gehele omgeving tot ze er hijgend en kreunend gereed van kwam, wat niet veel tijd in beslag nam. Dan veranderden ze van positie, zij met haar hoofd op zijn borst gevleid, terwijl ze toegewijd zijn steigerende piemel, blijkbaar geamuseerd en zelfs glimlachend masturbeerde, tot ook hij, schokkend, een kwak sperma op zijn buik spoot.

Hun eerste (gezamenlijke) seksuele ervaringen hadden ze samen begonnen, gedurende zijn eerste bezoek aan haar kot toen ze, nog deftig gekleed, hun passie op hadden laten waaien in haar kleine sofa, wat haar initiatief was geweest en waar hij voor het eerst, nerveus, had getracht en er niet in geslaagd was, de knoppen van haar bloesje open te frutselen en zij hem de weg had moeten wijzen. Zij had dan zelf zijn hand over haar borst gelegd, bovenop de bh en terwijl ze elkaar gulzig kusten had hij er gebruik van gemaakt de zachte heuvel te onderzoeken op volume en stevigheid. Haar tepel was duidelijk voelbaar geweest door de stof en op den duur schoof zij zelf de bh omhoog zodanig dat haar borst helemaal te voorschijn kwam pronken en hij, alsof geleid door eigenaardige natuurwetten, zijn aandacht terug en vooral op de beide zuigspenen richtte, die langzaam bijna verdubbelden van grootte, net alsof ze bijzonder opgewonden en na een lange tijd, niets anders wilden dan bevrijd te worden vanuit hun klemmende gevangenis. Even later, weeral op haar initiatief, hadden ze zich neer laten zakken op het tapijt over de vloer en was ze geknield over zijn onderbuik neer gaan hurken, haar gestrekte handen op zijn borst plaatsend, zodat ze bijna op een temmer van wilde paarden begon te gelijken, met haar bh nog omhoog geschoven en haar bedekt geslacht, in het begin nog wat twijfelend maar met de minuut beslister, over het zijne wrijvend en hij er gebruik van had gemaakt haar tepels tussen zijn duimen en wijsvingers te doen rollen, tot ze allebei hun orgasme beleefden. Eerst zij, luid kreunend en zuchtend en even later ook hij, gespannen en volledig onder haar controle.

Ze waren op het punt over te schakelen naar de genoegens van de orale seks in hun betrekkingen, toen zijn moeder had gesproken over de uitstap naar de Zoo. 

De auto van zijn moeder was niet bepaald groot en daarom had ze eigenlijk niet met zijn lief meegerekend. Hij had echter aangedrongen en mede door het voorstel van zijn lief dat ze geen extra plaats nodig zou hebben en meteen bereid vóór hem, tussen zijn benen, plaats te nemen, stemde ze uiteindelijk in met hun voorstel, wat ze tenandere ook niet vreemd vond aangezien ze al op de hoogte was van hun redelijke intimiteit. Zijn oudere broer nam plaats aan het stuur, naast hun Mama en van achteren gingen de drie jongere broers naast elkaar kruipen, de jongste (amper vijftien toen nog en volmaakt groen op het gebied van seks) in het midden.

Ze had een donkerblauwe plooirok aan en een los bloesje met lange mouwen, tot aan haar hals toegeknoopt. Terwijl iedereen zich comfortabel installeerde kroop ze over zijn schoot, haar rokje zorgvuldig, van onderen, plat strijkend, zodat ze er oppassend kuis uitzag en bijlange niet met vuile gedachten in haar hoofd, wat zijn moeder geschikt vond, alhoewel ze wel besefte dat ze al langer over de oorsprong van het leven konden meespreken. Ze was echter nooit opdringerig geweest in hun geval en zou nooit de eerste willen en durven zijn, grenzen in hun gedrag te bepalen. De radio werd aangezet, een liedje dreunde zachtjes tussen de verzamelde familieleden en weg waren ze.

Zonder veel lawijt, beweging en schaamte trok hij haar dichter tegen zich aan vermeed niet dat haar strak kontje in rechtstreeks contact kwam met zijn nog niet helemaal ontwaakte piemel. Enkele ogenblikken later wriemelde ook zij haar achterwerk zodanig zachtjes over en 't were, tot ze zijn verstijvende geslacht in de spleet van haar onderlichaam wist te doen belanden, alsof ook daar de bekenden samen brengend voor de uitstap. Niemand lette daar speciaal op, bewust of onbewust en ze richtten hun aandacht uitsluitend naar het verkeer en het nieuws op de radio.

Ze zijn deftig en nog altijd in de plooi aangekomen in Antwerpen, niemand heeft iets gezien of geklaagd van hun eventueel ongeschikt gedrag onderweg en alzo werden ze terug toegestaan, iedereen op dezelfde plaats, terug te keren. Het moet echter wel gezegd dat hij zijn opwinding maar met moeite heeft kunnen bedwingen, in de Zoo zelf, vooral gedurende het eerste half uur. Het voortdurend contact tussen zijn stijve penis en haar poepspleet, schuddend van de oneffenheden in de baan, konden hem niet minder hebben doen opwinden en verscheidene keren had hij bijna het punt bereikt waarvan terugkeer onmogelijk was, maar zover had hij het zelf niet willen brengen, beschaamd daarna rond te moeten lopen met natte vlekken over zijn kruis. Hij veronderstelde, haar kennend, dat ook zij niet aan felle droogheid aan het lijden was geweest. Maar slechts eenmaal vonden ze de gelegenheid, terug tegen elkaar te schuiven en dat was terwijl ze de halfduistere "slangenzaal" bezochten en zij er gebruik van maakte, schijnbaar angstig, voor hem plaats te gaan nemen, vóór elke kooi, en haar achterwerk optillend, tegen zijn nog half-harde piemel drukkend, bescherming zoekend onder zijn omhelzende armen. Ze hadden weliswaar nog nooit over anale seks gesproken, maar hij had wel al de indruk gekregen dat ze er nooit dreigend over zou discussiëren. Ze had, in die zin, er al meermalen op gezinspeeld dat, indien ze zichzelf zouden weten te bedwingen, ze liever maagd zou blijven tot aan haar trouwdag.

De terugkeer is dus wel een feest geworden, voor beiden.

Al sedert ze plaats had genomen op zijn schoot, in plaats van tussen zijn benen, had ze haar rokje niet opnieuw plat gestreken naar voren toe, maar integendeel, het zorgeloos uitgespreid zodanig dat ze, op zijn minst, met dat kledingstuk geen last meer zouden ondervinden. Ze had, speciaal voor deze uitstap, een wit fluwelen slipje verkozen dat eerder krap dan ruim over haar achterwerk gespannen zat. Zijn jongste broer, naast hen, had alvast geen enkel vermoeden van wat er mogelijk gebeuren kon.

Niet helemaal voorbereid op haar aanval en maar pas later beseffend dat zij haar rok uit de weg had geruimd, had hij vergeten zijn riem en broekknoppen los te spannen, vooraleer ze terug op zijn dijen neer zakte. Het speet hem bijna onmiddellijk, maar hij verdacht er haar van dat ze daar wel een oplossing voor zou weten te vinden.

En inderdaad, ze liet hem toe, in het donker al en na enkele kilometers, zijn kleding aan te passen terwijl ze halvelings recht kroop om schijnbaar iets in de verte, door de voorruit heen, aan te duiden aan zijn moeder. Toen ze zich terug liet vallen, was alleen maar haar slipje het belemmerend materiaal dat tussen hun geslachten bleef haperen.

Nog even later schoof ze dit obstakel gewoonweg opzij, met haar linkerhand, zodanig dat zijn intussen uiterst stijve penis, in de spleten en plooien van haar onderlichaam een warm en vochtig plaatsje kon veroveren, waarin stil blijven praktisch onmogelijk werd. Hij kon niets anders of zijn handen en vingers NIET thuis te laten en greep meteen, vanonder haar bloesje, naar haar rijpe borsten, prompt de bh omhoog schuivend.

Wat er verder gebeurd is, is geen doodzonde geworden, want nee, ze heeft haar maagdheid niet verloren. Maar dat ze zijn eikel wel degelijk een lange tijd over, op en tegen haar knopje heeft weten te doen wrijven en stoten, ja, dat heeft ze zelf gedaan. En dat ze daarbij allebei, hun vloeistoffen vermengd hebben, ja dat hebben ze ook gedaan, terwijl hun zuchten zorgvuldig opkroppend. En dat ze nog tijd hebben gevonden om de boel op te kuisen, vooraleer thuis gerakend, dat hebben ze ook nog kunnen doen.

Gelukkig heeft zijn moeder zichzelf overvloedig geparfumeerd, vooraleer ze de garage binnen reden.

10:37 Gepost door Rudoris | Commentaren (0) |  Print

De commentaren zijn gesloten.