28-12-16

"Paulistas" Behoren tot de Wreedste en ook Stomste Volkeren van de Aarde

"Paulistas" zijn natuurlijk de inwoners van de Stad Sao Paulo. Deze stad is nu in volledige decadentie, nadat de vorige regering meer en beter geld was gaan besteden in het arme Noorden van het land. 

Overal elders bestaan er mensen(?) die op hen gelijken, maar daar zijn het uitzonderingen en niet de regel, zoals dat heden in São Paulo het geval is.

Dagelijks verspreiden ze hun onuitstaanbare haat tegenover de minderheden zoals daar zijn armen, negers, indio's, homo's en vooral "NORDESTINOS", afkomstig vanuit het uitgedroogde noordoosten van Brazilië, die zonder opvoeding, maar ook zonder veel lawaai, gedurende de laatste tweehonderd jaar, de Hoofdstad van de Staat van Sao Paulo uit de grond hebben gestampt. Niet alle paulistana's zijn verdorven, maar vandaag betreft het zich werkelijk om de grote meerderheid. Ze schrijven DUIZENDEN boodschappen, dagelijks, in sites die hen dat toelaten, reagerend met vloekwoorden, gemene uitscheldingen en fysische en mentale bedreigingen, tegenover wie anders denkt. Ze wensen niets anders dan atoombommen te gebruiken om hele delen van het land te verwoesten. Hun HAAT en AFKEER kunnen met pollepels vanaf hun gelaat gelepeld worden. Nochtans noemen ze zichzelf vroom en christelijk.

Deze Kerstdag, is dat opnieuw bewezen geweest.

Een oudere man die al jarenlang bucht en brol verkoopt dicht bij een Metro Station daar, is LAF EN BRUTAAL vermoord geweest door twee van zulke zieke maniakken (met behulp van fikse kop en buikstoten), nadat deze in de bres was gesprongen voor een homo die hen had verweten dat ze op planten aan het pissen waren. Reden genoeg om te MOORDEN EN TE VERMOORDEN. DAT is HIER, ALLEDAAGSE KOST.

BEZOEK DEZE STAD NOOIT OF NIMMER. Je zult er bestolen, verkracht, uitgebuit en bedrogen worden, vooraleer de eerste stap buiten gezet te hebben. Ze zoeken gewoonweg mensen om kapot te slaan. 

POLÍCIA PRENDE UM DOS SUSPEITOS DE ESPANCAR AMBULANTE NO METRÔ

14:37 Gepost door Rudoris | Tags: te verwoesten | Commentaren (0) |  Print

De commentaren zijn gesloten.