19-08-16

De Grootste Verzameling Prachtige Billen van al over de Wereld

Rio de Janeiro is al eeuwen lang bekend als de stad die het grootst aantal prachtige vrouwelijke billen tentoonstelt per vierkante meter, in de wereld, niet alleen op het strand maar ook in de shopping's, in de dancings, in de café's en in zijn lanen, straten en steegjes. Het betreft zich gewoonweg om buitengewone, onovertrefbare, exemplaren, vele keren beter dan de beste verzameling postzegels die in België zo liefdevol worden bijgehouden door saaie oude mannekes. Tegenwoordig komt er concurrentie ook vanuit Fortaleza, Florianópolis, Vitória en ne hele hoop andere kuststeden, hoofdsteden in het binnenland en ook vanuit middelgrote, kleine en miezege stadjes en gemeentjes van al over het land. Het is gewoonweg een weelde op dat gebied en blijkbaar het resultaat van de algemene vermenging van alle soorten rassen, sedert enkele Portugese matrozen versteld de billen hebben beginnen na te gaan van de lokale bevolking, in de jaren 1500. Er is dus duidelijk een onbewuste streving geweest naar alsmaar meer perfect gebouwde lichamen. Over geesten spreken we maar liever niet en het is daarom niet ongepast te beweren dat, eenmaal in de aanwezigheid van vreemdelingen, ze liever hun mond toesnoeren om de veroverde aandacht niet onmiddellijk te verliezen. Mensen vanuit São Paulo, bijvoorbeeld, balken meer en luider dan onze taaie en koppige Vlaamse ezels. Snugger toch, hé?

Bovendien krijgen ze, op dit SPECIAAL ogenblik, het gezelschap van ALLE ANDERE ongelooflijke en beste poepen, dijen en billen, van overal elders in de wereld, gedurende de huidige Olympische Spelen, wat dit land gewoon magisch maakt.

De aankomende boot- en vliegtuigen vol met indrukwekkende NIEUWE meiskes van ver over alle oceanen beschikken, buiten vlammende achterwerken, ook nog over andere gaven. Het zijn allemaal uitzonderlijke sportkampioenen en daardoor perfect gestroomlijnd. Geen spataders, slappe poepen, cellulitis, plat of ingedrukt, niet breed en ook niet dun, zelden te groot en ook niet overdreven klein, enfin, iets waar een gezonde man zijn gehele leven lang al van droomt en overvloedig van kwijlt, sedert Adam Eva's billen heeft opgemerkt en er nooit nemeer genoeg heeft van kunnen krijgen, net zoals Caîn (en Abel ook, tenandere, die daardoor rap uit de weg is geruimd geweest) en zó de eerste "menage" van de aarde heeft veroorzaakt..

De beste zijn natuurlijk de bruinste, alhoewel ook de blanke poepen beginnen op te vallen, in dat opzicht. Je beseft meteen dat je er "pak" aan zoudt hebben, vielen ze ineens in je handen. De uitdrukking "greep", past ook, in dit geval. Ze vervullen al je verwachtingen in en er blijft altijd nog wat van over, eenmaal veroverd door andere, sterkere, achtervolgende liefhebbers. Volle, harde, gespierde en ronde kontjes betekenen niets anders dan de hemel op de aarde, net zoals onze beleefde paster's dat allang begrepen hebben, alhoewel ze die van mannelijke oorsprong verkiezen.

Wat wenst een man nog meer dan dat (vergeet even de paster's, aub)?

Als ik ooit, op mijn sterfbed, een verpleegster zal zien passeren met zoiets tussen haar romp en haar benen, dan mag je er op wedden, ik zal proberen recht te krabbelen om haar achterna te kunnen staren tot ze verdwijnt in het deurgat. Als ze me aandacht zal of zou durven geven, zal ik weigeren te sterven, diezelfde dag nog, alleszins.

Ik ben, gewoonweg, verliefd op perfecte BILLEN.

God zij dank bestaan ze werkelijk, alhoewel ze meestal verward worden met Engelen.

Ze zijn de grootste uitvinding aller tijden en ongelukkig genoeg, ook oorsprong en reden van alle leed op deze enge aarde.

God wist perfect, toen al, waarom hij Eva heeft geschapen.

PS:

Verontschuldig mij diegenen die deze liefdesverklaring aan het lezen zijn, maar die hun poepen en de omstreken ervan (dicht en ver), hebben laten tatoeëren. Het gaat zonder spreken dat die natuurlijk sedertdien, zonder vrees voor vergissing, al veel "bepampeld" zijn geweest en dus als vlees van tweede categorie beschouwd mag worden.

11:26 Gepost door RD | Commentaren (0) |  Print

De commentaren zijn gesloten.