27-04-16

Een Staatsgreep (COUP) in Brazilië

De huidige Vice President van Brazilië, in nauwe samenwerking en onder de leiding van de PIG, de grootste partij van de oppositie, is er (bijna) in aan het gelukken een Staatsgreep uit te voeren tegen Dilma, President, onlangs verkozen door de bevolking gedurende rechtstreekse verkiezingen.

De KingRat "Temer", zoals hij wordt bijgenoemd en die aan een andere, veel oudere en daardoor verroeste partij toebehoort, heeft een bot mes geploft in haar rug, omdat hij maar een percent van de bevolking kon bekoren, maar al lang en uitgehongerd de hoop koesterde zelf ooit nog eens president van het land te worden.

Hij wordt echter beschuldigd, samen met driehonderd van zijn handlangers en volksvertegenwoordigers, plus twee dozijn van de misdadige Senators, deel te hebben genomen in de beroemde corruptiezaak van Petrobras, waar ze verscheidene miljarden reais hebben verduisterd en onder elkaar verdeeld om hen te helpen in hun respectievelijke verkiezingen.

Dilma, een bekwame economiste, wordt van NIETS keren NIETS plus NIETS beschuldigd, maar aangezien ze niet mee heeft willen doen met de meerderheid wordt ze dus nu achtervolgd door diezelfde meerderheid die hun plaats willen HERoveren. Ook de president van de Kamer van de Volksvertegenwoordigers (de grootste RAT ooit geschapen) en de President van de Senaat zijn er op uit haar mond te snoeren, zodat ze gelukkig en gerust voort zullen mogen blijven stelen en hun processen in de doofpot zullen kunnen doen verdwijnen. Beiden zijn beschuldigd geworden door het federaal gerecht. Niet dat dat veel betekent, want ook de meeste rechters zijn handlangers van dieven en rijksovervallers, kost het wat het kost.

Spreek dus van smeerlappen in de kubieke macht.

Maar dat is maar mogelijk geweest met de medewerking van de grote media in het algemeen, zelf ook al eeuwenlang aan de uiers aan het zuipen van alle voorafgaande regeringen, sedert Dom Pedro I en die zich opeens tekort voelden gedaan door de regering van de partij van de arbeiders, bereid ook de laagste lagen van de bevolking van de minste waarden van het leven te voorzien.

Het is ongelooflijk dat er in deze eeuw nog zulke onrechtvaardigheden bedreven worden door de heersende machten, allemaal ROT tot in hun merg en die niet kunnen uitstaan dat er een kans wordt gegeven aan de zwakste lagen van de bevolking die ze maar willen blijven onderdrukken tot het einde aller tijden.

Ze reclameren bijzonder veel wanneer ze in de luchthavens op rijen mensen stuiten die voor de eerste keer zullen vliegen, wanneer ze in goede restaurants ineens hun portier of meid zien aanschuiven in een voor hen exclusief veronderstelde omgeving en wanneer ze opeens op hun werknemer botsen in de lift van de Eifeltoren. Zoveel gemeen volk in hun weg zien lopen: dat kan toch niet??

Desondanks de felle en alsmaar heftiger wordende reactie van de oude traditionele en ortodoxe krachten in het land, trachtend de huidige regering omver te werpen en Lula en zijn arbeiderspartij te beschuldigen van corruptie om terug aan de macht te kunnen geraken, is hij intussen terug aan het stijgen geraakt in de voorkeur van de bevolking voor de president's verkiezingen van 2018.

Er bestaat geen twijfel over dat de beschuldigingen over geen enkele redelijke basis beschikken, maar ze hadden gedacht dat alleen maar het dagelijks vermelden ervan in de media de bevolking een stap achteruit zou doen zetten, bang de verkeerde mens aan het steunen te zijn.

Gelukkig bestaat Internet nu en kan iedereen die dat verlangt, de waarheid uitpluizen.

WEG met de media die aan de rijken toebehoort. 

09:31 Gepost door RD | Commentaren (0) |  Print

De commentaren zijn gesloten.