11-03-16

Twee Zusters

Enkele jaren geleden had ik, beroepshalve maar vriendschappelijk, regelmatig contact met de oudste van twee zusters. Waar zij was, ging haar zuster erachter, terwijl in haar schaduw verblijvend. Zelden liet ze dan ook haar opinie weten, verkiezend stillekes te zitten blijven meeluisteren. Ze waren, eigenaardig genoeg, niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk helemaal antagonisch, zodat ik zelfs vermoedde dat ze verschillende vaders hadden. Tenandere, ze hadden geen enkel contact meer met hem(n) - hun vader(s).  De oudste was nogal mollig, klein en stevig gebouwd, terwijl de jongste (vier jaar jonger, ongeveer), uitgegroeid was tot een slank en aantrekkelijk wezen, alhoewel ze een "hazenlip" had. Ze was wel geopereerd geweest indertijd maar de bovenlip bewaarde een litteken daarvan. De oudste was nogal streng en overheerste duidelijk haar zuster. Die laatste had al tekens gegeven van een zekere, maar halvelings verborgen, vrijheid op het gebied van omgang met jongens van haar leeftijd, niettegenstaande het feit dat haar zus duidelijk stokken en brokken tussen haar wielen probeerde te schuiven. Ik durf haast beweren dat ze nog maagd was (de jongste alleszins, bedoel ik), maar dat ze toch al wist hoe om te gaan met een stijve penis.

Eens twintig, kreeg de oudste een vaste verhouding met een simpathieke en simpele jongen die haar blijkbaar niet dwong seksuele verhoudingen met hem aan te gaan. Toch begon ze twijfels te koesteren dat ze, op de ene of de andere manier, hem niet, op dat gebied alleszins, zou mogen overlaten aan zijn eigen lot. Ik had echt geen grote belangstelling in geen van beiden (de zusters, bedoel ik) en mocht de oudste zelfs niet graag, maar gedurende een gezamenlijke uitstap naar het strand (zonder haar vrijer), vond ze een manier om samen met haar zuster, aan mijn tafeltje op het strand plaats te gaan nemen. We babbelden over allerlei bucht en brol tot ze ineens mijn mening vroeg over hoe "een eventuele maagd haar vrijer aan moest pakken op seksueel gebied". Ze beschouwde mij zowat als een wijze en bezadigde man, waarop ze kon vertrouwen, voegde ze er, blozend, aan toe (wat je hier werkelijk kunt vaststellen).

Zoals algermeen aanvaard en aangeraden vertelde ik haar dat ze, eerst en vooral, gedurende het prille begin van een vaste verhouding, een kind zou moeten weten te vermijden. Niet dat ze zich absoluut maagd zou moeten blijven houden, maar dat ze, op zijn minst, iedere keer, een rubbertje dicht bij de hand zou moeten hebben. Bovendien, voegde ik eraan toe, er bestaan veel manieren om een jonge man te bevredigen zonder daarvoor tot de uiterste daad te hoeven te gaan. Ik sprak, zonder veel voorbehoud, over orale en vooral handseks, wat nergens een stuk van haar moreel welzijn zou afbijten, terwijl ze dan toch haar maagdheid zou kunnen blijven bewaren tot aan hun huwelijksnacht. Ze was en is nog steeds, protestant. Over die laatste vormen van seks had ze blijkbaar niet veel inlichtingen, laat staan ervaring. Haar zus, die mee aan het luisteren was, kon amper een glimlach bedwingen.

De maanden gingen voorbij en naar het schijnt was haar vrijer geen grote voorstander van alternatieve seks en bleek de traditionele missionaris positie te verkiezen, zonder echter zijn penis in haar geslachtsdelen te foefelen. Alleen maar wat wrijven en stoten, tussen haar benen en dijen in, met het licht uit, was voor hem, blijkbaar, voldoende. En dat was ook voor haar uiterst goed geschikt. Ik weet niet of ze ooit iets anders gesuggereerd heeft of zowel geprobeerd.

Het duurde echter niet lang en het werd een flop. Hij had het simpelweg afgemaakt, zogezegd om wat na te kunnen denken over hun verhouding, vooraleer deze helemaal onmogelijk zou worden. Niemand weet of dat het gevolg was geweest van hun mager seksleven, of dat er iets anders aan het haperen was geweest.

Nog enkele weken later waren we opnieuw op stap, aan hetzelfde strand en tafeltje. En nogmaals kwam ze met haar probleem over het hek. Was ze ergens tekort geschoten? Had ze haar vrijer verloren omdat ze hem te onverschillig had behandeld of was het een teken dat er echt te weinig liefde tussen hen bestond? Ze vroeg mijn oprechte mening en was bereid daar aandachtig naar te luisteren en in overweging te nemen.

Nogmaals haalde ik uit mijn voorraad argumenten de ophemeling van de alternatieve seks, tot de volledige ontlasting. Op haar aandringen voelde ik me zelfs verplicht nogmaals uit te wijden over "hand- and blowjobs" waarover ze blijkbaar niets of weinig afwist.

Mijn eigen aangewakkerende interesse en haar gretige en van verbazing open gesperde ogen deden zowaar iets losbreken in mijn enge zwembroek en terwijl ik voort daverde met uitleg en voorbeelden, bleef de bult maar groeien. Met mijn benen onder het wankel tafeltje uitgestrekt, was het onmogelijk de toestand te verraden en sedert ze me nooit onderbrak om te laten weten dat ze het allemaal al goed verstaan en uitstekend begrepen had, moest ik op den duur mijn piemel in een een meer confortabele positie schuiven, maar dat had ze blijkbaar wel gezien en ze loerde even onder het tafelblad om na te gaan wat ik daar precies aan het doen was. De bult loog er niet minder om.

Betrapt op de zonde, terwijl zij lichtjes begon te blozen en te stamelen, legde ik uit dat door er alleen maar over te spreken, een normale man er onmiddellijk de gevolgen van voelt.

"Ik kan dat niet geloven", beweerde ze, tewijl ze haar stoelletje dichter bij het mijne schoof. "Laat mij nekeer voelen", voegde ze er hoopvol aan toe. Zonder mijn antwoord af te wachten schoof ze haar hand onder de tafel en zocht ze meteen de bult op. Zonder meer trok ze haar hand terug, verrast van wat ze had ontdekt. Ik deed alsof mijn neus bloedde en wees haar meteen op de gevolgen van een aangenaam en spannend onderwerp. Ze geloofde het blijkbaar nog altijd niet en schoof haar hand terug naar de bult. Deze keer echter bleek ze te willen onderzoeken of het mijn zakdoek niet was, of zowel mijn dikke portefuille. Haar gewrijf hielp me niet de bult te doen verminderen, vooral wanneer ik voelde hoe ze van plan was de eikel op te zoeken, die al dicht en over mijn zwembroekrekker gekropen was. Eenmaal verzekerd dat het zich werkelijk om een stijve piemel betrof, trok ze verschrikt haar hand terug, leunde wat achterover op het bankje en legde haar handen gekruist in haar schoot.

Het verschil nu, was dat ze hevig rood was uit geslagen en duidelijk opgewonden.

Terwijl haar zuster onverstoord bleef toekijken en waarschijnlijk doordat ik nog niet gereageerd had, besloot ze nogmaals recht te gaan zitten en zich nogmaals te verzekeren dat er niets aan de toestand aan het veranderen was. Deze keer echter keek ze me recht in de ogen, terwijl ze mijn penis werkelijk begon te kneden. Zo groot was haar verrassing en interesse geworden.

Na enkele minuten, mompelde ze dat ze daar beter weg moesten gaan en vroeg me de rekening te betalen.

Wat later zaten we in de auto, terug op weg naar huis.

20:36 Gepost door Rudoris | Commentaren (0) |  Print

De commentaren zijn gesloten.