17-07-16

Mijn Vierde Droom

Ik begrijp niet goed waarom, maar ik heb altijd gevonden dat een (glim)lachend meiske, terwijl ze een (haar?) man aan het masturberen is, mij extra geil maakt. Net alsof ze dat aan het doen is omdat het haar zelf ook opwindt. Ik heb ooit eens gezien hoe een vrouw een man bleef masturberen, zonder een enkele hapering daarin, terwijl ze een interview gaf aan een vrouwelijke reporter die bezig was een artikel te schrijven voor haar tijdschrift, over "swingers" in Rio De Janeiro, t.t.z. koppels die zich overgeven aan gemeenschappelijke seks, in huizen daarvoor speciaal ingericht.

Ik heb dat zelf nooit gedurfd, alhoewel ik ene keer, in Curitiba, in het zuiden van het land, al eens gereed heb gestaan om zo een huis binnen te stappen, toen ik opeens een bericht las dat aan de deur was geplakt, waarschuwend dat mannen zonder vrouwen erbij, niet toegelaten zouden worden. Het beeld echter van dat vrouwtje dat lachend haar gezel aftrok, terwijl ze vlijtig bezig was haar uitleg te verschaffen, heeft me nooit nemeer los gelaten,

Het gaf zo een beetje de indruk dat ze alleen maar voor dat doel daar aanwezig was. Om iemand, publiek, tot de top te brengen, terwijl ze zelf nog helemaal gekleed en blijkbaar koel was. Die man was wel niet naakt, maar zijn piemel stak toch recht uit zijn broekgleuf en hij luisterde zelfs niet naar wat ze het over had met de reporter. Zij begreep duidelijk dat, bij ietwat oudere mannen, een erectie nogal gemakkelijk verslenst als er geen voortdurende massage uitgeoefend wordt en wilde absoluut niet, ten opzichte van eventuele toeschouwers, beschuldigd worden dat zij zijn erectie verloren had laten gaan. Net alsof ze niet bekwaam was geweest hem te blijven incentiveren. Bovendien vond ze de toestand zelf nog grappig ook: iemand te woord te staan van een kant en iemand anders tezelfdertijd op te hitsen, van de andere kant. Het leek echt geweldig natuurlijk en had niets van overdrevenheid of exhibitionisme. Ze had er deugd in mee te mogen werken, met woord en daad.

En dat leidt naar mijn vierde droom, kort na mijn derde. Dorus was nog jong toen (in mijn droom, bedoel ik), maar ze wist blijkbaar al alles over penissen en scrotum's. We waren naar de bioscoop geweest samen met een ander koppel. De jongen, toen nog een vriend van mij (Edgard) en zijn lief (Rita), in Oostende. Dorus, zoals gewoonlijk speels en wel gezind, dreef ons, zonder weerstand naar de laatste rij zetels in de zaal, waar wij hen, de meisjes dus, tussen ons, de mannen, lieten plaats nemen. De film was niet speciaal porno-bedoeld maar er kwamen toch redelijk veel opwindende taferelen in voor. En de hoofd-actrice was ook grappig en bereid haar man niet lang te laten watertanden.

Toen de eerste vijf minuten voorbij waren geraakten de twee meiskes in een geheimzinnig gesprek verwikkeld waarvan ik niets kon verstaan, maar het belette Dorus niet, zonder veel ophef, de palm van haar hand over mijn kruis te leggen, als wilde ze daarmee zeggen: "deze piemel hier is de mijne en ik doe ermee wat mij belieft". Ik was eigenlijk een beetje verrast door haar uitzonderlijke onbeschaamdheid en in plaats van zich onmiddellijk op te richten, schuifelde mijn lid nog wat verder ineen. Maar dat was niet met Dorus gerekend. Algauw begon ze ter plaatse de boel te kneden en te strelen, tot ze voelde dat er leven begon in te komen. Toen ik eventjes opzij loerde merkte ik onmiddellijk op dat ook Rita bezig was haar lief te verwennen. Nochtans geen enkele van beide meisjes keek om naar ons, zich vermakend onder henzelf, fluisterend en lachend, maar zodanig dat puntje bij paaltje genomen, de ene eigenlijk rechtstreeks zicht had op de aaiende hand van de andere, over de schoot van de man die de hunne niet was. Ik weet niet of ze dat vooraf afgesproken hadden, maar ik weet wel dat mijn broek begon te spannen en dat zij niets deden om het ons gemakkelijker te maken. Integendeel...

Geen enkele keer richtten ze zich direct naar ons, maar geen van beiden vergat wat ze aan het doen waren. Blijkbaar ging hun gesprek over seks in het algemeen en uitten ze hun opinies over wat ze beter of interessanter vonden in hun seksuele verhoudingen. Ook welke soort piemels ze verkozen en wat hen het meest prikkelde.

Wij, Dorus en ik, hadden toen nog geen penetrerende omgang met elkaar maar we kenden onszelf al van binnen en van buiten. Zij vroeg mij regelmatig tussen haar benen te gaan liggen en haar "DAAR", met veel speeksel en een slappe tong, uit te eten, totdat ze haar climax beleefde. Maar ze liet me nooit lang alleen werken en iedere keer we op haar kot geraakten greep ze onmiddellijk naar mijn bult. Zelden passeerden er twee dagen zonder dat ze me gereed wilde zien komen. Vooral wanneer ze haar maandstonden had wilde ze niets aan het toeval overlaten en verplichtte ze mij een of zelfs twee keren, half in haar mond en half in haar handen geklemd, te doen spuiten.

Maar tot dan toe waren we altijd geheel op onszelf gericht en buiten enkele speelse handen in openbare plaatsen, gedroegen we onszelf beleefd, om niet te zeggen deftig.

Het was dus de eerste keer dat we onze intimiteit deelden met een ander koppel. Ik weet niet wie er het eerst op gedacht had, maar ineens voelde ik hoe ze mijn pik vanuit mijn broek aan het vissen was en verrast keek ik opzij, om vast te stellen dat ook Edgard daar, met gesloten ogen, verse lucht over zijn piemel voelde wapperen. We ware allebei, uiteraard, hard. Maar nogmaals, de meiskes stopten nooit met giechelen en leute te maken terwijl ze zelfs geen blik op onze penissen wierpen. Hun knedende handen omvormden zich algauw in pompende vuisten. Waarschijnlijk veronderstellend dat we ons niet echt jeunden met diene opgepropte zak nog verdoken in onze onderbroek, maar zonder er, opnieuw, naar te kijken, prutsten ze onze riemen open, ontknoopten ze de knoppen van onze broek onder de riemen en foefelend en draaiend waren ze bekwaam, zonder veel herrie, onze zakken vanuit hun nauwe bergplaats te bevrijden, zodat we voldaan achteruit konden leunen om volop te kunnen genieten van hun strelende en knedende aandacht, afgewisseld met sommige pompende polsbewegingen, zodat we op geen enkel ogenblik onze concentratie konden verliezen.

Ze bleven zich naar elkaar wenden om 't een en 't ander uit te leggen of klaar te maken, tot ze op een zeker ogenblik, ook achteruit leunden en onze stijve piemels helemaal aan hun lot over latend, in de frisse lucht pronkten. Het werd me duidelijk dat ze bezig waren hun "trofee" aan elkaar te tonen en misschien zelfs wensend na te gaan wie er het best geschapen was.

Wat er me het meest opviel, die avond, was hun vrolijkheid, hun gelukkigheid. Lachend spelend en grinnikend. De wereld was niet belangrijk toen. Belangrijk was ons op te jagen en geen kans te geven te kunnen ontsnappen aan hun begaafde handen die er alles wilden uithalen. Het bleek me op de duur een wedstrijd te worden waarin beiden de eerste wilden zijn om de kwak sperma van hun gezelschap hoog in de lucht te zien vliegen.

En dat is waarlijk gebeurd. In mijn droom, bedoel ik.

Net alsof dat de bekroning van hun inspanning was geweest...

Gelukkig had ik een zakdoek bij mij!

21:51 Gepost door Rudoris | Commentaren (0) |  Print

De commentaren zijn gesloten.