02-07-16

Mijn Derde Droom

Deze droom is eigenlijk het vervolg, diezelfde nacht nog, van de tweede droom. Ik heb beslist afzonderlijk over dat vervolg te schrijven, aangezien hij een ander hoofdstuk waard is.

Het gaat nog altijd over dat gezond meiske dat mij op het Kerkhof bijna mijn bewustzijn had doen verliezen, zodanig groot was mijn ontroering en die vervolgens onder mijn bureau in de winkel was beland, waar ze volop bezig was geweest te trachten to ontdekken waar Moses, 'k weet niet meer hoeveel jaren al geleden, de mostard vandaan heeft gehaald.

Het was echter een wrede tegenslag geweest toen haar dochter opeens de deur had open gesmakt en kordaat op de stoel voor mijn bureau was gaan zitten, terwijl haar moeder dus, nog steeds onder de tafel, verplicht was geweest nog wat verder geduld op te bouwen. Ze had echter ongewild wat lawijt gemaakt en haar dochter had mij versteld gevraagd of er zich iemand anders onder mijn tafel bevond. Ik houd helemaal niet van liegen en nog minder van leugenaars, van de ene kant, maar van de andere kant, beweren dat ik ongewild, met mijn voet tegen de wand had getrapt, koste mij niets. Ze bleef mij argwanig bekijken en loerde even naar Rayzza, mijn bediende die aan de toonbank enkele nummers aan het opsommen was geweest, terwijl andere, vermenigvuldigend, zodat er van "aftrekken" en "verdelen" geen sprake was.

Tegen "verdelen" heb ik helemaal niets, maar die namiddag heeft ze zich zuiver aan "aftrekken" gehouden. Mijn lief en bezorgd lieveke had immers beslist mijn piemel niet meer los te laten, zelfs niet nadat hij al eens gespogen had. Ze had hem maar blijven zitten koesteren, strelen en kneden, wat haar gewoonte is geworden sedertdien, terwijl ze verschrikt hoorde hoe haar dochter de leiding van het gesprek had over genomen en zich op den duur had beginnen af te vragen (bijna luidop denkend, eigenlijk), welk mirakel onze verhouding (die van ik, met haar moeder, bedoel ik) teweeg had gebracht in haar moeders gedrag. Het fijne weet ik er ook niet van natuurlijk, maar ik was er zeker van dat mijne "stijve" al meer wonders heeft verricht dan mijne "slappe".

Dat overwegend kreeg ik echter ineens de indruk dat al die aandacht van haar, de moeder dus, mijn bloed zich opnieuw had doen opstapelen in een enkel, eerder klein, orgaan van mijn lichaam en vooraleer zij het zelf ook besefte, was mijn piemel weer opmerkbaar "op" gezwollen, onder de betoverende werkkracht van haar warme handen die geen minuut weigerden te stoppen, zodat ik bijna bekwaam werd een witte vlag aan de mast te binden, om genade smekend en ook vrede betekenend voor zijn beul, terwijl geduld vragend aan haar dochter.

Ik begon zowaar bijna te stotteren toen ik het woord aan haar dochter wendde en mijn lief en vruchtbaar vrouwke oprecht van geen medelijden wilde weten en er op rekende dat ik, deze keer, een langere tijd zou blijven meegaan, zodat op den duur haar dochter het zou afstappen en zij haar taak, met de grootste voldoening, zou kunnen beëindigen. Ze had immers, voordien, niet alleen aan mij, maar ook aan haarzelf beloofd dat ze geen enkele erectie nemeer verloren zou laten gaan.

Het zijn echter allemaal verloren woorden en wensen geweest want haar dochter begon alsmaar meer en meer over haar leven en leed uit te wijden, wat mij echter niet belette de witte vlag te blijven doen wapperen, in al zijn glorie en voldaanheid.

Gelukkig liet ze mij niet veel tijd en gelegenheid om op mijn antwoorden te zitten wachten, zodat ik besloot achterover te gaan leunen om beter van de gezelligheid te kunnen genieten. Ik kreeg zelfs de indruk dat ook Rayzza dat in de gaten had gekregen en diep begon te zuchten, meelevend met mijn afzien.

Wat er verder gebeurd is zal iedereen wel kunnen raden. Ik ben bekwaam geweest het langer te kunnen blijven volhouden dan haar dochter, die het uiteindelijk toch beu is geworden en het afgestapt is. Voor de tweede keer, die namiddag, heeft Rayzza de kwak sperma tegen de wand horen pletsen en, een beetje jaloers, meteen liet weten dat het al genoeg was geweest hé, voor die keer..

Op dat moment stopte mijn droom, werd ik wakker en met een stijve penis in mijn pyjamabroek beende ik naar het toilet om het water uit mijn knie te laten vloeien. Iedereen weet dat dat enkele minuten vergt, want uit een stijve piemel vloeit er geen pis, tenzij hij (bijna) slap aan het worden is.

Toen ik terug in slaap sukkelde heb ik een addendum aan deze droom gehad die er eigenlijk niets mee te zien had, maar mij toch verrast heeft:

Een bloot blank vrouwtje, dat zich helemaal van haar schaamhaar had ontdaan, had zich voor mij, op haar rug neer gelegd en vervolgens haar benen zodanig opgetrokken tot haar haar knieën naast haar oren waren beland (zoas een opgerolde rolmops, als je begrijpt wat ik bedoel), wat mij meteen een algemeen en volledig zicht over haar geheime delen had geschonken en ik, als het ware verhongerd, langdurig aan haar knopje heb zitten lekken en zuigen.

Eerder die week had ik gelezen, in een artikel van een jong vrouwtje, dat je daarvoor veel speeksel moet gebruiken en de tong niet hard mag maken. Ze had er op het einde van haar tekst nog aan toegevoegd dat wanneer een man dat aan het doen is en hij vermoedt dat het vrouwtje bijna gereed aan het komen is, zij dan in werkelijkheid, nog maar halverwege is...

Geduld dan maar, maar dat het absoluut smakelijk was, dat was het en haar suggestie de tong slapjes te doen bewegen, vermeed ook dat ik de gebruikelijke kramp heb gekregen.

Deze positie, in mijn droom, was ongelooflijk magistraal!

Ik weet echter niet of hij gebruikelijk is.

07:36 Gepost door Rudoris | Commentaren (0) |  Print

De commentaren zijn gesloten.