21-01-16

Een raar geval.... van Sara

Ik heb al eens geschreven over dit geval in een van mijn vorige bijdragen.

Ik was opgepikt geweest door een man die op het eerste moment, in de auto nog, moeilijkheden had ondervonden "hem" recht te krijgen en daarom had besloten mij naar een motel te voeren om daar te proberen "zijn beest", met meer geduld en overtuigingskracht, wakker te schudden.

Eens gezellig geïnstalleerd op het rond bed, omringd door enorme spiegels en na een verfrissend stortbad genomen te hebben, vertelde hij mij wat er gebeurd was bij hem thuis, reden van zijn zenuwachtigheid en zelfs bezorgdheid. We hadden beiden ons ondergoed nog aan en ik had mijn hoofd op zijn borst gelegd terwijl ik met zijn slappe penis speelde, over zijn onderbroek.

Hij was rond de dertig en getrouwd met een nogal dik meisje, enkele jaren jonger. Een jaar eerder had zij haar zuster toegestaan bij hen te komen inwonen aangezien hun familie vanuit een andere Staat afkomstig was en zij het op haar schouders had genomen verder voor haar zus te blijven zorgen tot en met haar meerderjarigheid. Ze was amper zeventien en nog bezig aan haar middelaar onderwijs. Ze studeerde alleen in de voormiddag en de rest van de dag bleef ze TV kijken of op Internet surfen.

Het dikkertje, zijn vrouw dus, was haarkapster en alhoewel ze wat later in de morgen naar haar werk toogde duurde het somtijds tot over de negenen 's avonds, vooraleer ze terug thuis arriveerde. Hijzelf was lasser van beroep en werkte van 8 tot 17 uur.

Haar zus, Angelica, was eerder aan de magere kant, maar flink uit haar voeten gewassen. Eens thuis, na de school, was ze er gewend aan geraakt een eenvoudig hemdje aan te schieten, zonder bh eronder en met ruime armholten voorzien, zodat hij geregeld vluchtige blikken kon werpen op haar prille borsten. Een kort plakkend spijkerbroekje voltooide haar huiselijke kleding.

Iedere keer wanneer hij thuis kwam lag ze op hun sofa, recht voor de TV. Gedurende verscheidene maanden was er niets gebeurd de moeite waard te vertellen en hij had ook geen enkele poging gedaan iets te ondernemen. Hij was er zich echter wel van bewust dat het meisje, onrechtstreeks, aan het seksverkeer met zijn vrouw, haar zuster, deelnam, aangezien ze de aangrenzende slaapkamer in beslag had genomen en de muur daar van gips was. Hij had nooit verborgen van ruwe seks te houden, wat overeen kwam met luidruchtige stoten en bewegingen in hun al wankel bed dat zeker niet van het stevigste hout was gemaakt. Het kraakte luid iedere keer hij een stoot voltooide. Zijn vrouw, van de andere kant, opgewerkt door de tientallen hete verhaaltjes die haar klanten haar, zonder veel voorbehoud, vertelden, hielpen vanuit haar rauwe keel kreuntjes en kreetjes te doen vloeien, niet altijd voor gevoelige oortjes geschikt. Ze hadden beiden er zich al bij neergelegd dat het onmogelijk zou zijn die geluiden te blijven dempen en met de weken werden ze, integendeel, zelfs nog luidruchtiger.

Af en toe liep zijn vrouw naakt in de woonkamer rond vooraleer ze zich aankleedde en ook hij begon er geen schande in te vinden, alleen in zijn onderbroek, de keuken binnen te stormen. Zijn opvallend "pakske" daar liet er geen twijfel over groeien dat hij van geen minderwaardigheidscomplex, op dat gebied, last had. Met zoveel aansporingen in haar gezichtsveld begon de zuster ook weinig aandacht te schenken aan haar eigen kleding, tot ze zelfs, alleen maar gekleed in een slipje, van die kleine dingetjes, die meer tonen dan dat ze verbergen, van haar slaapkamer naar de badkamer huppelde, haar borsten alleen maar beschermend met een ontspande hand en arm ervoor.

Enfin, de schaamte en het voorbehoud, in het algemeen, verdween er praktisch helemaal van en zijn vrouw was er absoluut van overtuigd dat haar man en haar zus niet méér voor elkaar betekenden dan waren ze broers.

Hij inderdaad, in het begin, koesterde geen enkele hoop ooit tot meer vooruitstrevende daden te geraken, maar van de andere kant, somtijds kreeg hij niet alles waar hij naar streefde in zijn bed, vanwege zijn voortdurig bezig vrouwtje. Seks begon neer te komen op twee keren per week, hij op haar, in de meest traditionele (missionaris) positie. Hij kwam dus wel aan zijn beurt af en toe, maar de sleur ging er alvast toch aan knagen.

Dat duurde zonder verdere verwikkelingen tot hij eens thuis arriveerde, al een paar dagen achterop in zijn onderbroek en zich verraste toen hij vaststelde hoe Angelica loom op de sofa een TV programma aan het volgen was, met haar knieën tot aan haar kin opgetrokken en haar armen rond haar benen geklemd, zodat haar wit slipje, vanonder haar kort broekje, duidelijk zichtbaar was geworden. Hij voelde meteen iets verroeren in zijn onderbroek maar kon het verduiken door onmiddellijk de keuken in te glijden waar hij ongeduldig zijn beest in een meer confortabele plooi legde. Terug in de woonkamer begon zijn schoonzus te vertellen over het programma  dat ze aan het bezien was, waarin de mensen bepaalde woorden moesten weten te raden, na enkele korte aanwijzingen daarvoor gekregen te hebben. Zij was er vlijtig mee bezig geweest deze woorden te raden vooraleer de uitgenodigde artiest dat deed en slaakte een kreetje, iedere keer ze daarin slaagde. Eerst zette hij zich neer op de armleuning om haar te helpen, maar op den duur veroverde hij toch een plaatsje op de sofa, dicht bij haar hoofd.

Die avond is er verder niets gebeurd maar het klimaat tussen hen werd alsmaar "vrijer" tot ze, gedurende een volgende keer, haar hoofd op zijn schoot had gelegd, naar de TV toegedraaid en hij zich onbekwaam had gevoeld daaraan weerstand te bieden. In het prille begin nam ze eerst zijn dijen meer in beslag dan zijn schoot eigenlijk zelf, maar langzamerhand vond ze het natuurlijk zich dichter bij zijn buik te installeren. En op den duur kon hij bijgevolg ook niet meer vermijden dat haar schedel en bijbehorende haardos in rechtstreeks contact kwamen, eerst met zijn nog slappe, maar vervolgens, met zijn overeind kruipende penis. Hoe hij ook probeerde zijn aandacht af te leiden van de geschapen situatie, zijn ander hoofd stelde zich niet tevreden en bleef maar zwellen tot de bult eigenlijk haar hoofd ietwat deed optillen. Niet veel natuurlijk, maar toch nog duidelijk opmerkbaar. Sedert zij niets deed om zich daarvan te verlossen of te verdedigen, oordeelde hij dat het somtijds beter is niets te doen, dan er speciaal de aandacht op te trekken.

Voor de waarheid, nooit heeft ze een hand naar hem uitgestoken en nog minder haar tong, terwijl hijzelf ook nooit zijn handen van de rug-en elleboogleuningen van de sofa heeft verwijderd, maar de toestand bleef evolueren tot een eenvoudig heen en weer gewrijf van haar hoofd, blijkbaar onwillekeurig, zodat de goesting om bevredigd te worden zich bleef opstapelen en hij begon te beseffen dat er alleen maar een einde aan zou komen wanneer hij effectief zou mogen ontlasten. Dan stond hij, zonder argwaan te verwekken, recht en wendde zich naar de badkamer waar hij die taak nerveus voltooide. Iedere keer hij daarna terug keerde was ze dan al in haar slaapkamer verdwenen, van waaruit ze hem nog een goede nacht toeriep. Dan wachtte hij, min of meer voldaan, zijn vrouw af die zich in niets anders interesseerde dan in de afwas, en de keuken en de woonkamer op te ruimen.

Dat had al een paar weken geduurd, zonder verdere ontwikkeling en iedere avond was hij dus verplicht geweest zich, alleen, te blijven masturberen in de badkamer, om zich van zijn bult te kunnen verlossen, na gedurende tientallen minuten "opgestookt" te zijn geweest.

De laatste keer echter, vertelde hij mij, was er iets mis gegaan en had hij zijn tuig voelen spuigen vooraleer hij bekwaam was geweest recht te springen.

Zij had er niets van opgemerkt (vond hij) en eens in de badkamer verwisselde hij van onderbroek en wierp zijn "bekladde" exemplaar in de wasmand.

Het probleem bestond erin dat zijn vrouw, de volgende ochtend, de vuile wasmand had geledigd en zonder het te willen, op de eigenaardige plek in zijn onderbroek had gestoot.

Het rare, in dat geval, was dat zijn vrouw er haar zuster onmiddellijk van had verdacht enkele druppels bleekwater op zijn pas onlangs gekochte en dus nieuwe onderbroek te hebben gemorst, waardoor ze woedend het gehele huis op stelten had gezet en er zelfs mee had gedreigd in haar aangezicht te slaan...

In 't kort: ze zijn in ruzie gevallen en zijn onschuldige schoonzuster is terug gekeerd naar het huis van hun ouders.

Zijn vrouw heeft nooit de echte waarheid ontdekt maar hun verkeer, zonder de aanwezigheid van hun onvrijwillige "toeschouwster", was sedertdien fel verminderd en dat was de reden geweest voor zijn recente toevlucht naar de wereld van de hoertjes.

Tegen dat hij uitverteld was geweest had zijn piemel allang de oorspronkelijke bedeesdheid overwonnen en ben ik bekwaam geweest zijn spel met haar, zijn schoonzuster, voort te zetten tot hij alle verzamelde sperma er met geweld en zonder kleding in de weg, heeft uitgespoten...

Ik was werkelijk (met medelijden) opgegaan in zijn verhaal en hij is sindsdien een trouwe klant van mij geworden. Hij heeft nooit iets anders gewild dan wat zijn schoonzuster hem geleerd had.

De sukkelaar.

Zoenen van Sara.

13:16 Gepost door Rudoris | Commentaren (0) |  Print

De commentaren zijn gesloten.