28-01-16

Mijn eerste seksuele ervaringen - van Sara

Ik begon te masturberen toen ik nog relatief jong was. Ik zou mezelf een orgasme doen krijgen met behulp van mijn vingers natuurlijk, of door mijn knopje over de rand van de bedpoot te wrijven of zowel door een kussen of een pop tussen mijn dijen heen en weer te bewegen. Het verkregen orgasme, zelfs op deze jongere leeftijd, voor mij, was het mooiste en meest indrukwekkende gevoel dat ik ooit had beleefd en ik kon somtijds het geduld niet opbrengen om, afgezonderd, een nieuw orgasme af te wachten, zodat ik vaak mezelf beroerde terwijl er andere mensen in de omgeving vertoefden.

Gedurende de zomer dat ik zeventien werd leerde ik een meisje kennen die de dochter was van een vriendin van mijn moeder. Vera was toen al achttien. Ze kwamen bij ons logeren voor de gehele zomer. We sliepen samen in mijn kamer en vonden er geen beletsel in elkaar helemaal naakt rond te zien lopen. Ze was een mooi meisje met lang, golvend blond haar, peervormige tieten en ronde, volle heupen. Ze had een driehoekige schaamhaar "bush" die ze perfect onderhield en die aanzienlijk donkerder was dan het haar op haar hoofd. Ik was nog een beetje mager toen, had lang donkerbruin haar tot over mijn middel en mijn borsten waren zich nog maar net beginnen te ontwikkelen, alhoewel mijn tepels zich altijd hebben doen opmerken door mijn beha heen, zo "dik" waren ze. Ik had een dun plukje schaamhaar, op dat ogenblik.

Op een dag waren we onze kleren aan het veranderen en ik zag haar voortdurend naar mijn poes loeren. Ze vroeg me of ik ooit al eens geil was geweest en of ik al masturbeerde. Ik vertelde haar dat ik dat deed, jawel. Ze vroeg me vervolgens hoe. Ik aarzelde een beetje want ik wist niet echt hoe dat uit te leggen. Ze zei dat ze me zou laten zien hoe zij het deed, als ik haar liet zien hoe ik het deed. Ik ging daarmee akkoord en we gingen beiden samen op het bed liggen.

Ik begon te wrijven over mijn knopje, heen en weer, zoals ik het gewoonlijk doe, met twee vingers. Ik sloot mijn ogen en kreunde van het heerlijk gevoel. Vera masturbeerde haar clit eigenlijk op dezelfde manier als ik en relaxed, sloot ze haar ogen en zuchtte ze van het overwelvend genot. We spraken niet veel met elkaar, die eerste keer en bleven daar maar gewoon liggen, terwijl we af en toe naar elkaar gluurden om te zien hoe we vorderden in onze gezamenlijke praktijk...

Vera masturbeerde zichzelf door langdurig te wrijven in een monotoon ritme over haar gezwollen kittelaar. Plotseling begon ze haar tempo op te drijven en wanneer ze klaar aan het komen was begon ze maar echt snel te wrijven, gedurende ongeveer vijftien seconden, terwijl ze haar heupen langzaam omhoog begon te tillen en toen die op het hoogste punt geraakten, begon ze nog luider te kreunen en haar aangezicht zag eruit alsof ze ineens intense pijn beleefde. Ik had toen al ontelbare orgasmen ondervonden en had gelezen over hoe die voelden, voor mannen en voor vrouwen, maar dit was de eerste keer dat ik het zelf persoonlijk meemaakte. Ik werd er ongelooflijk opgewonden van en het kijken alleen al deed me ook rap over de rand sturen. Ik schreeuwde van het intens genoegen en het kostte me een tijdje om bij mezelf te komen.

We kregen, vanaf dat ogenblik, de gewoonte elkaar te strelen daar, vooral als er niemand thuis was. Vera begon me te vertellen over haar vriendje en hoe verslingerd ze eraan was hem af te trekken. Ze zou me vertellen hoe mooi zijn lul wel was wanneer hij stijf werd en hoe uitdagend die hardheid voelde in haar hand en hoe, van de andere kant, de zijdeachtige huid haar bekoorde tussen haar vingers. Het meest van al sprak ze over hoe graag ze toezag terwijl hij ejaculeerde en hoe het sperma eruit gutste in golven, terwijl hij kreunde van het genot. Ik wreef over mijn clit terwijl ze mij dat vertelde, zoals ik al gefascineerd had gelezen over de mannelijke en vrouwelijke orgasmes en ik me levend trachtte voor te stellen hoeveel plezier dat moest geven aan de jongens, wanneer het sperma uit hun ballen stroomde, door de plasbuis heen en uit de tip gutste in "spurts". Ik had toen al wat foto's gezien van ejaculerende lullen in een oud porno tijdschrift dat ik gevonden had in de lade van mijn moeder en was toen al gefascineerd geworden door het onderwerp. Ze vertelde me verder over hoe haar vriendje haar zelf had doen orgasmen en hoe zij hem, op haar gezicht had laten spuiten en hoe geweldig dat had gevoeld en gesmaakt. Deze sexy dingen maakten me zo geil dat ik mezelf terug moest masturberen tot ik verscheidene orgasmes kreeg en er op den duur zelfs loom van werd.

Op een dag vroeg ze me of ik zou willen leren hoe jongens tot een orgasme te brengen met mijn hand, omdat ze zich een soort van een deskundige vond, op dat gebied. Toen ik wilde weten hoe ze dat zou doen overtuigde ze me dat haar vriendje het niet erg zou vinden als ik op hem "oefende" en dat ze me wel zou laten weten hoe ze dat aan boord zou leggen (lol)!

Dus ik dacht, cool, dat kan geweldig zijn en ze beweerde dat ze het zou opzetten, zodanig dat we enkele uren alleen zouden kunnen zijn met hem.


Paul was ongeveer even oud als zij, achttien en we gingen dus samen, op een namiddag, naar zijn huis terwijl hij ons verzekerde dat er niemand anders thuis was.

Wauw. Paul was een knappe kerel. Hij had blond haar tot op zijn schouders en een soort van gebruind en gespierd lijf. Gewoon de perfecte jongen, voor ons doel. Toen we klaar waren om te beginnen, ging Vera naar de badkamer voor een minuutje, terwijl Paul geen schaamte vertoonde toen hij zich ontdeed van al zijn kleren. Hij had wel een beetje blond schaamhaar rond zijn nog slappe penis. Aangezien hij niet verlegen was over zijn naaktheid nam ik ook mijn t-shirt en vervolgens mijn beha af. Het blootstellen van mijn tieten nochtans maakte indruk op hem en zijn penis begon onmiddellijk te groeien. Ik staarde ernaar tot hij vele malen zijn originele grootte zwelde en tenslotte naar omhoog begon te wijzen, naar zijn borst toe en de voorhuid van de fraai gevormde eikel terug gleed en onthuld werd. Mijn clit begon ook te zwellen terwijl ik opkeek naar dit prachtig instrument voor mij, mijn allereerste gezicht in persoon, van een stijve penis en ik voelde me zo erg vrouwelijk dat ik bekwaam was geweest zijn lul zo snel te hebben kunnen doen verstijven, met alleen maar de aanblik van mijn nog onderontwikkelde borsten.

Ik stroopte mijn broek en slipje uit en het gewoon blootstellen van mijn dunne bush schaamhaar deed hem verrast uitroepen: "God Sara, je bent prachtig - gewoon hot!" Mijn tepels werden hard en ik bloosde en juist op dat ogenblik verscheen Vera uit de badkamer, helemaal naakt. Ze liep rechtstreeks en kuste Paul en merkte meteen op dat hij al keihard was geworden. Hij zei dat het was vanwege haar sexy vriendin en dat hij het niet had kunnen verhelpen. Ik voelde me zo vrouwelijk en wenselijk, een soort van een openbaring in mijn seksualiteit.

Paul zat in een stoel en Vera knielde voor hem neer en vroeg me om naast haar te gaan knielen. Ze greep zijn penis en begon langzaam de voorhuid op en neer te bewegen over de eikel. Ik was gewoonweg gefascineerd over hoe flexibel de voorhuid wel was, terwijl het bewoog over de lengte van zijn lul en af en toe de gezwollen en mooie eikel bedekte en vervolgens blootstelde. Ik was zo geil dat mijn clit letterlijk pijn deed en uiteindelijk kon ik aan de verleiding niet weerstaan ​​om licht te beginnen te wrijven en te trekken aan een van mijn tepels die hard waren geworden. Ik slaakte een 'ahhhh' wanneer Paul mijn andere tepel begon te kneden. Vera vroeg me om zijn penis stevig maar niet ruw vast te grijpen en ik ook verroerde zijn voorhuid op en neer terwijl ik de druk vergrootte wanneer het velletje over de rand aan de onderkant van de eikel gleed. Paul sloot zijn ogen en kreunde 
duidelijk van het genot en ik vroeg me af of hij hetzelfde gevoel had in zijn gezwollen lul als ik in mijn clitoris, net alsof het één grote, gezwollen clit was.

Vera was duidelijk opgewonden door wat ze aan het doen was. Haar tepels stonden trots naar boven gericht en haar gezicht bloosde zoals nooit tevoren. Ze vroeg me haar plaats in te nemen en zijn penis stevig vast te blijven houden en te omringen met mijn vingers, terwijl de voorhuid op en neer bewegend, net zoals zij aan het doen was geweest. God, ik was geschokt over hoe zacht de huid voelde, maar hoe hard zijn schacht wel was. Gewoon geweldig. Ik bleef de voorhuid langzaam op en neer bewegen en ik voelde hoe hij een sprongetje maakte iedere keer hij over de rand gleed. Paul fluisterde hoedanig geil dat voelde, terwijl hij mijn haar streelde en zijn duim en wijsvinger gebruikte om de stijve tepel van mijn borst vast te knijpen.

Vera zei dan: "ok, laat me nu eens tonen wat een man altijd vrij snel zal doen ejaculeren". Ze beviel me de voorhuid terug te trekken en de tip van mijn duim in de plooi van de huid, onder de eikel te plaatsen en dan verscheidene keren rap op en neer te schudden, met als gevolg dat Paul
onmiddellijk opperde: "Ahhhh, goed zo Sara, doe voort". Al snel gooide hij zijn hoofd in zijn nek en mompelde zei: "hup.. hup", waarop Vera reageerde: "ok, hij is klaar aan het komen en de druk bouwt zich op om te spuiten, nu - keep it up". In minder dan tien seconden klemde hij zijn tanden opeen en sloot zijn ogen en fluisterde: "ahhhhh ...". De eikel zwol nog wat meer en draaide in een donkerpaarse kleur (God, wat een prachtig gezicht!) Vervolgens stotterde hij: "huhhhhh" wanneer de eerste lange stroom van witte sperma op zijn buik belandde en dan opnieuw "huhhhh" toen het volgend schot uit zijn strakke penis spoot en andere verdere druppels van deze prachtige vloeistof gutsten. Ik voelde heel duidelijk de krampachtige uitstotingen vlak onder mijn duimtip en kreeg bijna een orgasme alleen maar van de aanblik en het gevoel van zijn ejaculeren, beseffend dat ik hem zo'n intens plezier had doen voelen om zijn prachtige ballen te ledigen. Ik voelde me werkelijk als een volmaakte vrouw, voor het eerst in mijn leven, op dat moment.

De laatste spasmen veroorzaakten een slijk van sperma en wanneer de laatste druppels eruit vloeiden relaxte Paul en probeerde op adem te komen, met gesloten ogen. Ik kon zijn penis voelen verslappen in mijn hand. Het was zo geweldig heerlijk geweest om een man door al die fasen, voor de eerste keer, te zien en voelen gaan.

Toen hij zijn bewustzijn herstelde, richtte hij zichzelf op en kuste me hartstochtelijk - ik dacht dat ik daar alleen al een orgasme van zou krijgen - toen Vera opmerkte: "ok, het is onze beurt nu" en, zoals we nog steeds geknield zaten voor hem, Paul naar beneden reikte en over mijn clit begon te wrijven met zijn ene hand en de clit van Vera
, met de andere. Ik mompelde: "ahhh, God, ja," zo vaardig was hij in het beroeren van mijn verharde clitoris en gewoon perfect om bijna onmiddellijk mijn orgasme te voelen opborrelen. Vera produceerde tegelijkertijd een diepe keelklank en ik begon sterren te zien en viel bijna flauw van de intensiteit van het genot in mijn kruis en diep in mijn buik. Nadat we hersteld waren kusten we elkaar en lieten onze handen in elkaar gestrengeld. Het was echt heel lief geweest van hen....

We zijn, vanaf dan, regelmatig samen blijven komen en hebben onze wederzijdse masturbatie sessies blijven herdoen. Andere keren masturbeerde ik me tot een orgasme, terwijl ik zag hoe Vera de prachtige penis van Paul aan het aftrekken was. Dat was zo'n mooi gezicht ...

Soms lagen Vera en ik in bed en masturbeerden we onszelf terwijl ze mij aan het vertellen was over de tientallen jongens die ze, sedert dan, al had doen ejaculeren in haar handen en uitweek over de verschillende penissen die ze gekend had en op verscheidene manieren reageerden en spoten. Ik vond dat uiterst heet en ik werd er automatisch geil van. Met iedere andere man verschilt dat wel een beetje, schijnt het...

Kusjes van Sara17:36 Gepost door RD | Commentaren (0) |  Print

De commentaren zijn gesloten.