13-01-16

FMM - Female, Male, Male

Hier Sara opnieuw,

Er bestaan enkele uitdrukkingen in de seks wereld die alleen maar door ingewijden worden verstaan. Zo bestaat er ook het omgekeerde van wat er in de titel staat: FFM, oftewel: female, female, male. Een andere afkorting is CFNM, clothed female(s) met een naked male. Tegenwoordig spreekt iedereen genoeg Engels om te begrijpen wat dat allemaal betekent.

in mijn beroep word ik vaak met deze uitdrukkingen in contact gebracht. Wanneer een man mij vraagt of ik bereid ben eender van deze wensen in praktijk te zetten, moet ik eerlijk bekennen dat FMM mij het meest bekoort. Twee mannen op hetzelfde ogenblik bedienen verschaft mij meteen het gevoel dat ik de koordjes in mijn handen zal mogen nemen. De koordjes in dit geval zijn twee heerlijke penissen. In plaats van een man te mogen bevredigen, krijg ik er een tweede, gratis, bij.

Het probleem hier bestaat erin dat, wanneer iemand een andere man uitnodigt om samen een vrouw te gaan versieren, de eerste meestal een "verroeste" homo is. Iemand die dus nog nooit de moed heeft gehad met een andere man, bewust en overtuigd van zijn bedoeling, op stap te gaan. Dus roept hij er een vrouw bij om geen argwaan te verwekken. Wanneer het moment eraan komt dat het klimaat rijp genoeg is om de tweede man aan fellatio te onderwerpen, maakt de eerste er gebruik van om zich geknield naast de meid te voegen en duidelijk te laten weten dat hij dat spel ook graag meespeelt en verzot aan de stok begint te lekken. Dan voel ik mij eigenlijk een beetje bedrogen, net alsof ik het derde wiel van de fiets ben. Ik vind dat hij alle gelijk heeft om te doen waar hij pret in vindt, maar in feite zou hij mij niet mogen gebruiken, net alsof ik alleen maar de zwengel van de motor zou betekenen. Eens op gang word ik dus ineens overbodig. Graag genoeg zou ik de twee mannen willen verzadigen, maar op die manier wordt het niet echt plezant.

Alhoewel het tegenstrijdig is met mijn echte goesting wijk ik echter niet terug wanneer een man mij vraagt, op de straat nog, een ander meiske uit te kiezen voor een gemeende FFM. Nogmaals wordt het maar echt saai wanneer de man er op aandringt dat wij beiden onszelf uiteten terwijl hij zichzelf begint af te trekken. Ik ben niet bang van een spleet, maar toch verkies ik een lekkestok. Gelukkig bestaan er, in dit geval, veel mannen die graag door vier handen en twee monden opgestookt willen worden. Dan wordt hij praktisch helemaal passief en geniet met gesloten ogen, van de oprechte toewijding. Hij moet dan ook in tweevoud betalen natuurlijk, wat de meesten niet erg vinden.

Een groepje van drie of vier geklede vrouwen met een blote man is alleen maar heerlijk voor de man. Tenware de vrouwen er echt plezier in vinden gezamenlijk een man, lachend en spottend, op te jagen en soms te trachten te vernederen. Deze taktiek wordt ook gebruikt wanneer er nieuwe en jongere grietjes aan de beurt komen en bereid zijn enkele lessen te volgen van getrainde en ervaren hoertjes. Dan wordt het waarlijk een feest voor de man, want er komt raad en daad bij te pas, en krijgt hij de gelegenheid zelfs meer dan ene keer zijn zaad eruit te mogen spuiten.

Het is wel eens prettig geworden, toen de man, overstelpt van de aandacht, zijn concentratie had beginnen te verliezen en geen enkele mond er bekwaam in was geweest het beest terug op gang te brengen.

Toen ik dit verhaal vertelde aan het tafeltje, kreeg Albino last van zijn spannende broek en zweerde dat dat met hem, nooit, nunca, jamais of never, zou gebeuren.

Rudo lachte maar wat en zijn ogen twinkelden.

Vroeg of laat zal ik afspreken met mijn vriendinnen en hem ontvoeren!!

Sara

13:10 Gepost door Rudoris | Commentaren (0) |  Print

De commentaren zijn gesloten.