19-09-15

Zwart Geld in Brazilië

Net zoals in België bestaat er, hier in Brazilië, gene enkele rijke mens die zijn handen niet vuil heeft gemaakt aan zwart geld. Méér (maar denk aan VEEL méér!) dan aan eerlijk verdiend geld. Het verschil ligt er nochtans in dat ze zichzelf volledig en volmaakt onschuldig voelen. De STAAT bedriegen is niet alleen hun recht, maar ook hun allerhoogste verplichting. Als zodanig zijn het dus ook meestal de vurigste bidders en meest overtuigde Kerkbezoekers, niet alleen op de zondagen, maar ook op alle Christelijke Feestdagen. Ze minachten uit de grond van hun hart alle andere Godsdiensten, waarvoor ze niet zouden terugwijken al hun bedienden op nieuwe Kruistochten uit te zenden, waar ook in de wereld, maar liefst ver weg.

Gedurende de Kerstfeesten nochtans, spreken ze hartstochtelijk over vrede en rust.

Ik heb heel wat lezers in deze blog (ook vanwege de CIA, van de VSA) die alle dagen nazien hoeveel ik wel van hun geheimen publiek aan het maken ben. Onder andere, mijn vroegere werkgevers. Die hebben me, jaren geleden, verschillende keren in het zwart betaald omdat ook zij van datzelfde zwart geld genoten hadden en mij alzo medeplichtig wilden maken.

Vóór ik op pensioen gegaan ben heb ik nog een allerlaatste grote zaak afgewikkeld, iets rond de vijf miljoen dollars waard. Helemaal mijn eigen werk en zorg geweest, verspreid over een ongeveer tien jaar lang durende inspanning. Dus, met alle recht op een goed verdiende commissie. De installatie van de machine is ongeveer een jaar later beëindigd geweest en de firma volledig betaald door de klant (de Nationale Overheid's Drukmaatschappij - Imprensa Nacional, in Brasilia).

Ongelukkig genoeg, maar dadelijk daarna hebben ze zichzelf openbaar failliet doen verklaren. Toen ik mijn commissie wilde ontvangen hebben ze mij aangeraden deze commissie te betwisten in het gerecht. Moeilijk zou dat niet zijn want ik beschik over een meter hoge berg correspondentie over deze zaak, maar ik vind het pure nonsens het gerecht daar bij te moeten sleuren. De helft van AL hun commissies zijn altijd op een persoonlijke rekening in Zwitserland gestort geweest door de fabrieken in de VSA en in Europa, die wij hier representeerden, gedurende bijna vijftig jaar lang. Iets in de orde van de vijftig miljoen dollars. Als ze nu wettelijk failliet gegaan zijn, hier in Brazilië, is het omdat ze eerst dat vele zwarte geld, daar in Zwitserland, handig verdoken hebben. Ze denken natuurlijk dat ik daar geen bewijzen van heb maar vergissen zich ronduit. Als ze nu officieel over geen geld meer beschikken, dat ze het dan maar terug uit Zwitserland halen. Daarom zal ik beginnen hun geweten wakker te schudden en namen te geven aan de beesten.

Ik heb veel kruit in mijn geweer. Pas op.

16:17 Gepost door Rudoris | Commentaren (0) |  Print

De commentaren zijn gesloten.