27-08-15

Politiegeval

Uitgenodigd door onze lieve broere Dirkske (preuts), om bij hem, in zijn buitenverblijf in De Haan, te gaan avondmalen, heeft mijn dochter, die de taal nog niet beheerste en zelfs de tram nog maar amper enkele keren, in mijn gezelschap dan nog, had gebruikt, haar weg verloren. We zijn beiden, bijna, bezweken aan een hartaanal:

From: DIRK VAN LEUVEN
To: Rudo Andre Van Leuven
Sent: Saturday, July 04, 2015 5:58 PM
Subject: Gleicy

heb haar juist bericht gestuurd dat ze ook naar de haan per tram mag komen eten. ik breng ze dan terug en rij dan door naar gent. zo vermijd ik de afwas en gordijnwas hahaha. heb thuis nog een samsung die ze mag gebruiken maar dus als ik begin van de week terugkeer naar zee. laat ge iets weten?

Ik heb haar de boodschap al gegeven. Maar zal zij wel weten waar juist af te stappen? En het adres?

afstappen aan het tramhuisje in de haan. ze kan het eventueel vragen aan iemand op de tram? ik wacht vanaf 18:30 op het terras van Beaufort. het komt niet op een kwartier. wil ze vroeger komen? ook geen probleem. moet dan alleen weten wanneer ze ongeveer vertrekt in middelkerke. ze moet de tram richting oostende - bredene - de haan nemen (terminus is knokke)

Ik denk dat het toch interessant is het adres te weten. Beaufort is de naam van een restaurant dichtbij het tramhuizeke?
 
Beaufort is idd schuin over tramstation - paalt aan de rails. Adres is Zeedijk 9 ongeveer 1 km stappen van de tram

Gleicy laat weten dat ze om 18 uur vertrekt. Ik hoop dat ze ervan zal genieten. Blij is ze alleszins...

Als Gleicy in De Haan aankomt, stuur me dan een berichtje.

er is een tram om 17:55 en de volgende om 18:15. ik hou de trams in de gaten vanaf 18:40 (aankomst tram 17:55)

Ze zit al op de tram, maar zegt dat er drie stopplaatsen zijn vóór Knokke..
 
Wat bedoel je met 3 stopplaatsen voor KNOKKE? Ze moet afstappen de haan centrum. Is ze al ergens afgestapt?

Ik vertaal alleen maar wat zij me schrijft. Op een zeker moment schreef ze: ik heb gemist... ik ben in Bredene, maar ze schreef niet of ze al uitgestapt was... afwachten...
 
Enig idee waar ze is ? Nog niet in de haan

Nu is het beter afwachten. Ze weet dat je wacht in het Beaufort restaurant in De Haan. Waarschijnlijk is ze afgestapt in Bredene. Ze zal aan het wachten zijn op de volgende tram. In alle geval, ze heeft het adres van het appartement. Zeedijk 9 is de kant op van Bredene of van Knokke? Bovendien denk ik dat haar batterij plat zal zijn.

Ik wacht op perron. Batterij bijna plat

Hoeveel kms zijn er tussen Bredene en De Haan? Ik had haar nog gevraagd hoeveel geld ze op zak had, maar ze weigerde te antwoorden. Als ze zonder geld en zonder batterij zit, hoop ik dat ze haar bankkaart meeheeft. Gisteren nog heeft ze 60 euro's ontvangen. Ik heb haar wel het adres gegeven, maar zonder batterij kan ze dat ook niet nagaan. Gelukkig weet ze waar ze woont. Jouw berichten komen toe met een sliert van miljoenen onleesbare nummers...

Ze is waarschijnlijk afgestapt op de eerste halte in Bredene, na Oostende. Zou ze te voet aan het gaan zijn? Er zijn niet veel andere oplossingen..

Ben tot bredene gereden + alle stopplaatsen terug. Ze zal terug naar mkerke zijn

Ben je al teruggekeerd naar de Beaufort? En vandaar naar jouw appartement? Tussen Bredene en De Haan, bestaat er duingebied met een wandelbaan langs de zee, of alleen maar strand?

ben terug via beaufort nr app gekomen. bijna van elke stopplaats loopt er een baan of pad naar het strand maar daar is dan geen dijk of gebouwen. alleen in de hoofdhalte de haan kan je naar de dijk. ik ga hier op de dijk nog wat wachten. als ze terug thuis is zal ze wel weer met u contact opnemen.

Ik kan bijna niet geloven dat ze onmiddellijk terug gekeerd zou zijn naar Middelkerke. Ik geloof liever dat ze het traject naar De Haan, te voet aan het doen is. Dat zal dan wel een uur in beslag nemen. Maar dan komen die doodgewone vragen. Waarom niet rap naar de bank in Bredene? Waarom geen colaatje bestellen terwijl ze haar batterij oplaadt? Wie een mond heeft , gaat naar Rome, zonder de weg te weten...

dan ga ik nu terug naar tram

Wat is het nummer van het appartement?

het is wel een probleem met die iphone. geen contact mogelijk...

Ik had het toch geschreven, dat het probleem vandaag verergerd was? Alleen Skype blijkt te werken.. Ze had op de volgende tram moeten springen, met of zonder kaartje..

Er zit niets anders op dan naar middelkerke te rijden vrees ik. Aan tramhalte nog niets te zien

Zolang ze niet overvallen geweest is, is er geen onoverkombaar probleem. Ze kon dus ook niet met de tram terug naar Middelkerke.

met haar judo zullen eventuele overvallers rap weglopen. kan je niet nog eens proberen skypen? misschien is ze al thuis (2,5u onderweg na normale aankomst de haan dus als ze terug naar huis is zal ze er zo ongeveer zijn zeker?)

Ze kan ook naar de politie gegaan zijn, in Bredene of in De Haan...

In Middelkerke kan jij niets doen. Beter bij jouw thuis te wachten. Ik heb onze correspondentie nagezien van gisteren (ik en Gleicy) en nu zie ik dat ze inderdaad maar vijf euro's had in haar handen.

ik ken wel geen portugees he. gisteren hebben we haar bankrekening gecheckt en er stond iets van 67euro op. pas gestort door johan. ik ga dan maar wat zitten verstenen op de dijk he. Met haar judo zullen eventuele overvallers rap weglopen. kan je niet nog eens proberen skypen? misschien is ze al thuis (2,5u onderweg na normale aankomst de haan dus als ze terug naar huis is zal ze er zo ongeveer zijn zeker?).

Mijn Skype staat regelrecht aan. Judo helpt niets in zo'n omstandigheden.

Hier wachten heeft geen zin. Ik ga naar middelkerke

Gevonden!!

Ze zit op de tram naar Middelkerke!! Ze heeft lange tijd gewacht in de Beaufort. Dan heeft ze beslist terug te keren naar Middelkerke. Ze had meer geld opgenomen in de bank. Ze weet niet hoe, maar ze is in Koksijde beland. Eigenaardig is dat ze mij Rudo genoemd heeft. Dat heeft ze nog nooit gedaan. Maar het is wel degelijk zij. Meer volgt.

Ze beweert dat ze, wanneer de tram De Haan binnen reed, ze op de eerste afstapplaats gebleven is en dan te voet naar de volgende, maar wel met een uur vertraging. Sinds je daar niet meer was heeft ze getracht jouw appartement te vinden. Maar de stad is zodanig rond, schrijft ze, dat ze het opgegeven heeft. Dan heeft ze de tram terug naar Middelkerke genomen en tot aan Koksijde doorgereisd, zonder het te beseffen.
 
Meer verder.
 
Ze is al THUIS.

Ben er bijna

Nu nog alleen mijn biefstik met frieten gereed maken...

Voila weer thuis. Eind goed al goed. T is een flinke griet die wel door het leven zal geraken. Heb haar gezegd dat ze van haar ouders goede genen heeft meegekregen en dat gij ze gepolijst en geboetseerd heeft. Ze komt er wel. Het is een dochter waar ge fier moogt op zijn.

Gelieve bijdragen te storten op mijn bankrekening. Dat zal uw plaatsje in de hemel verzekeren. Tussen Mama en Tante Georgine.
 
Ik weet niet hoe het met jouw kinderen is gegaan, maar zij, Gleicy dus, heeft me al veel grijze haren bezorgd. Het is, van de andere kant, buiten Ligia, iemand die ik het meest bemin.

De bezorgheid en de schrik hebben bijna vier uren lang geduurd!

14:31 Gepost door Rudoris | Commentaren (0) |  Print

De commentaren zijn gesloten.