27-11-14

lang geleden... Haar versie

We zijn weggeslopen van het gezelschap van Oostende waarmee we uit zijn in Gent en wandelen hand in hand in de stille, verlaten en maanverlichte straten naar de beslotenheid van mijn kot. Je aantrekkingskracht is niet puur lichamelijk, ik wil alles van je weten en alles met je delen maar eens we samen op mijn kamer zijn ontwaakt mijn seksuele begeerte, de jouwe is al gewekt, we staan dicht bij elkaar en wiegen een beetje heen en weer op denkbeeldige muziek, ik voel dat je knieën beginnen te knikken en die rare bobbel in je broek. Je lacht een beetje verlegen als ik mijn hand uitstrek en je nek streel en vraag of ik een gevoelig plekje aanraak. Het wordt warm in mijn kamer en met mijn hand woel ik speels door je haar. Je rilt en je wordt hartstochtelijk. Je legt je handen op mijn schouders en trekt me tegen je aan. Mijn haar kriebelt tegen je wang en je geur, een mengeling van je after-shave Tabac, man en seks windt me op. Je nek ziet er kwetsbaar uit en je schouders zien er breder uit dan ik me voorstelde. Ik ken je nu al een klein beetje en toch is dit een hele nieuwe ervaring. We gaan op het bed zitten en ik zit zo dicht naast je dat ik met mijn vingers in je nek kan spelen, jij houdt een hand op mijn knie, ik sta niet toe dat je met je hand verder omhoogschuift, nu nog niet. Ik streel licht je wang en je profiteert ervan en zoent de palm van mijn hand. Ik zoen zacht je sensuele lippen en jij doet hetzelfde. Ik ben zenuwachtig, sta recht en schik iets onbenulligs recht op mijn werktafel, ik heb een schoolmeisjesachtige jurk aan en knoop ongemerkt een knoopje los zodat ik er wat minder meisjesachtig uitzie maar toch niet lichtzinnig. Ik gloei van kop tot teen. Je komt dicht bij me staan en ik streel met mijn handen je schouders, wat ik heerlijk vind. Ik neem je hand en breng hem naar mijn mond en druk er een zoen op terwijl ik je hemd losknoop leg ik je handen op mijn heupen en terwijl ik mijn handen over je borst laat glijden trek ik je hemd uit je broek los en speel met je buik. Je trekt je overhemd en je onderhemd uit en ik houd mijn adem in. Je hebt krachtige schouders en gespierde armen en er steekt een plukje haar boven je broeksriem uit. Onder je kleren zie ik je erectie en ik wil dat je je uitkleedt. Mijn buik doet pijn van de toenemende spanning. We zijn gelijken geworden, jouw begeerte is de mijne geworden. We gaan weer op de rand van mijn bed zitten. Je broek spant ongemakkelijk van je erectie, ik leg mijn hand erop en voel ze nog groter worden.

‘Kom hier’ zeg je en ik moet wel. Ik lig in je armen en je zoent mij, mijn gezicht is gloeiend van opwinding. Ik voel dat ik nat word. Handig kleed je me uit terwijl ik je broek los maak en op de grond gooi zie ik dat je een slip aanhebt die je erectie nauwelijks verbergt. Dit is het einde, ik kan me niet langer beheersen en ik steek mijn handen naar je uit maar je laat niet toe dat ik je onderbroek uittrek, je trekt eerst de dekens van mijn bed opzij. Ik wil mijn eigen slipje uittrekken maar dat laat je ook niet toe. Je gaat liggen en houdt mij zo dicht tegen je aan dat ik niet kan bewegen en je vouwt je handen onder mijn billen. Ik beef nu over mijn hele lichaam en dwing mezelf om daarmee op te houden. ‘Ik wil je’ zeg ik en ik kniel naast je op het bed en trek je slip over je heupen. Je hete, heerlijke pik blijft even achter de elastieken band haken en springt dan vrij. Ik trek mijn eigen slip uit en vooraleer je iets kan doen ga ik schrijlings boven op je zitten. Ik voel hoe je me volledig vult en je hete vloeistof in mij spuit. Ik kijk naar je gezicht dat is vertrokken in extase, het is niet genoeg, er is meer, dit is nog maar het begin. We noemen elkaar van alles en nog wat, we zeggen lieve woordjes, we worden vindingrijker en de woordjes worden nog liever.

Mijn kamer ruikt naar seks en zweet, ik zou hier eeuwig kunnen blijven. We raken elkaar aan met onze tongen, we zuigen en zoenen, ik kan eeuwig doorgaan, met jou bestaat geen er einde…

14:44 Gepost door Rudoris | Commentaren (0) |  Print

De commentaren zijn gesloten.