01-09-10

Materiaal

 Friday, November 29, 2002 11:42 AM

Gisteren heb ik het slecht nieuws vernomen. Het heeft weinig zin daar veel commentaar op te geven en ge hebt er waarschijnlijk weinig behoefte aan. Ik heb mijn e-mail adreske aangevraagd om met mijn Marie-Anne te kunnen babbelen in alle intimiteit, maar in de eerste mail die ze stuurde liet ze al weten dat ze alleen vriendschap kan aanbieden. 't Is misschien omdat ik haar vertelde dat ik met buskes rijd en met een eigen, nieuw gekochte fiets, heb ik erbij gezegd, om indruk te maken.

Maar kom, het komt goed uit, want ik had alzo niet het gevoel van: deze wil ik hier bevruchten.

Maar ik ben wel zeer blij met haar vriendschap. Ze is nu voor een week naar Madagascar om er een programma uit te werken voor het uitroeien van de pest aldaar.

Ik zou bijna zeggen: nog straffer dan Rita van Dirk.

 

Sexta-feira, 29 de novembro de 2002, 14:39 

Eens een man zijn gedacht gezet heeft op een vrouw en hij van te voren weet dat hij niet al te goed geschapen is, dan moet hij vermijden zijn materiaal vlug te willen tonen. Laat dat voor ná het huwelijk. Ge zijt natuurlijk ongeduldig geweest en ze heeft opgemerkt dat ze er een dubbele dildo (groot formaat van voren, wat kleiner van achteren), bij zal moeten kopen. Vooral Joodse, uiterst lelijke, vrouwen hebben niet genoeg aan twaalf centimeter slap vlees. Het beste dat ge kunt doen is een worst in uw onderbroek steken zodat het volume van uw "pak" degelijk groter wordt. Ze zal er haar ogen niet af van kunnen houden. Het is niet belangrijk wat ge zegt, maar wel wat ge verbergt (Opgepast: hier geldt het spreekwoord niet: “Moesten gulden raden goed zijn, men zou ze niet geven, men zou ze verkopen").

Wadde? Is ze naar Madagascar om daar een programma te maken? Ge begrijpt toch wel wat een "programma" is? Met al die negers daar? Voelt ge niet dat ze u wat achteruit aan het schuiven is?

21:29 Gepost door Rudoris | Tags: voer sleutelwoorden in | Commentaren (0) |  Print

De commentaren zijn gesloten.