04-07-10

De geschiedenis herhaalt zich

Weer veel genoten van uw schone verhalen. Alhoewel ze zeer herkenbaar zijn, uitgenomen voor deze over erotiek natuurlijk. Dat geldt (neneen, geen geld) ook voor F. Ik heb ze een beetje te goed opgevoed. 

Gisterenavond was ik op het personeelsfeest van Stad Gent. Er was een optreden van Arno, die gij waarschijnlijk nog kent. Hij is van Oostende en hij begon met de groep TC-Matic. Nu is hij een grote, te vergelijken met Jaques Brel. 

Ik had mij strategisch en goed opgesteld, samen met Tania, die een kaartje over had. 

Ze zegt  nog tegen mij, blijf hier staan, want vanaf mijn plaatsje hier kan ik het goed zien. 

Ik zette mijn benen wijd  open, zonder mijn nalatenschap in gevaar te brengen natuurlijk en ik ging  niet meer bougeren. Maar dan kwam er een tamelijk vierkante, met lang krulhaar naast mij staan, eerst opzij duwend, maar gelet op de weerstand, dan  schuins vanvoor probeerde om onze goede uitkijkpost te bezetten. Ik zette onmiddellijk een paar ritmische heupbewegingen in, zogezegd op de maat en heroverde alzo mijn stelling. Maar dan begon hij, blijkbaar opgezweept door de grote ambiance, een indianendans, met zijn armen in de lucht en zijn ellebogen ter hoogte van mijn oren en met zijn hoofd te schudden en te zwieren, zodat zijn schellekes en pellekes en ook zijn schimmelkes natuurlijk, allemaal in mijn stofzuiger terecht kwamen. Ik niet geplooid. 

Hij begon zijn cinema dan maar op een andere plaats en toen zag ik dat hij een T-shirt van Arno aanhad en ik bedacht opeens dat hij daar alleen maar voor de ambiance moest zorgen, want, ze zullen gedacht hebben, die stokstijvige stadsambtenaarkes, gaan hier maar beginnen shaken als ze al zat zijn en dus op het einde van het optreden en dan vragen ze natuurlijk nog een dozijn bis-nummers. 

Allez, ik zal nog wat gaan zoeken achter een extra dik boek voor op de vluchten, om mijn territorium uit te breiden...

04:37 Gepost door Rudoris | Commentaren (0) |  Print

De commentaren zijn gesloten.