01-04-10

Statistische en dus wetenschappelijke vaststelling

De statistiek neemt enkele belangrijke hoofdstukken in beslag van de moderne wiskunde, geleerd en toegepast over de gehele wereld, niet alleen voor gebruik in de industrie, de commercie, de geneeskunde en de politiek maar ook voor het opmeten van bepaalde sociale verhoudingen.

Zo is het gemakkelijk te bewijzen dat ongeveer 10 à 15 percent van de Westerse bevolking van Joodse oorsprong is. Ze zijn overal, praktisch, de exclusieve eigenaars, managers en uitbuiters van de ondernemingen voor wie de andere 85 percent van de bevolking werkt en slooft en die content is de Joodse filmsterren, zangers en andere artiesten, die ook 85 percent van de bestaande hoeveelheid innemen, te mogen bewonderen, aanbidden en ook beminnen.

In Brazilië bijvoorbeeld is 85 % van de bevolking, tegenwoordig, uiterst tevreden met de doeningen en latingen van de huidige president, een gewone werkmens, niettegenstaande de alledaagse kritiek in 100% van de kranten, tv- en radiokanalen verspreidt over het gehele land en die, in flagrante tegenstelling met praktisch alle andere westerse leiders van de wereld (viriele supporters van de Joodse tactieken), al verscheidene keren heeft laten blijken dat hij neutraal staat in verband met de eeuwenoude schermutselingen tussen de Joden en de Araben in het algemeen en de Palestijnen in het bijzonder. 

Dat alleen is al genoeg om de haat en de beestelijke reacties te moeten trotseren vanwege de overige 15% die het onverdraaglijk vinden dat een schaap van hun kudde opstandig is. Lula, een arbeider die ooit eens in de Vakschool van Roeselare gestudeerd zou kunnen hebben (aan de draaibank), ontvangt dagelijks, vanwege alle communicatiemiddelen honderden laffe aanvallen, zodanig zelfs dat ze bekwaam zijn de indruk te passeren dat zij de 85% van de bevolking vertegenwoordigen die niet tevreden is met hem en niet omgekeerd. De heerlijke democratie van de vos die het kiekenkot beheert.

Het is ook redelijk gemakkelijk vast te stellen dat bijna alle Joden (vooral de oudere) last hebben van een beetje te veel speeksel in hun mond, waardoor ze verplicht zijn gedurig hun natte lippen af te lekken. Dat constant aanwezig slijmpje bezit ook een eigenaardige grijsblauwachtige kleur die de andere mensen niet bezitten. Iets wat mij doet vermoeden dat zij allemaal, waarschijnlijk, oorspronkelijk afkomstig zijn van een andere planeet en die besloten hebben ons hunne Christus op te dwingen, die hier nu volop de regels aan het uitdelen is. Ongelukkig genoeg was hij ook een mens en dus sterfbaar, maar ze hebben op tijd de bijbel besteld om ons voort lastig te kunnen blijven vallen tot ze er zelf ook genoeg van zullen hebben en de derde en definitieve wereldoorlog zullen veroorzaken. 

Ze hebben ook een grondige afschuw aan de zon en zijn meestal eerder nogal aan de magere kant, maar let ne keer beter op dat blauw slijmpje dat overvloedig is en dat ze voortdurend weg moeten lekken..

13:39 Gepost door Rudoris | Commentaren (0) |  Print

De commentaren zijn gesloten.